Ontdek Málaga » Samenwerken met Ontdek Málaga


Samenwerken met Ontdek Málaga

Ontdekmalaga.nl is als hobby ontstaan maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste reissites over Malaga. Met een bereik van meer dan 35.000 potentiële klanten per maand. Ontdekmalaga.nl is een goed platform geworden voor die werkzaam zijn in de reis- en vakantie industrie in Málaga en omgeving en hun bekendheid in Nederland en Vlaanderen willen verbeteren.

 

Statistieken

Maandelijks wordt de website van Ontdekmalaga.nl, door ongeveer 24.000 bezoekers  bezocht, met ongeveer 14.000 unieke bezoekers.

 

Maart 2018

(bron: Google Analytics)

Paginaweergaven 39.018

Vertoningen: 96.320Samenwerkingsmogelijkheden

Ontdekmalaga.nl werkt samen met verschillende bedrijven bijvoorbeeld met reis- en hotelorganisaties, verschillende vliegmaatschappijen, autoverhuurders, fietsverhuur en fietstours door Málaga met gids ( Baja Bikes ) Ik ben ook actief op het gebied van social media en heb een groot netwerk met Málaga liefhebbers weten op te bouwen.

Als u content past bij de doelgroep van Ontdekmalaga.nl, bestaat de mogelijkheid tot samenwerking, zoals:

 

Advertorials

Laat je merk / product / bedrijf bekend worden onder de doelgroep van Ontdekmalaga.nl via een redactionele publicatie.

 

Bannering

Koop een banner posities binnen Ontdekmalaga.nl en laat u campagnes zien bij u doelgroep. ( per jaar €180 - per 6 maanden €120 - per 3 maanden € 80 )


Uitgelichte tip

Er zijn verschillende mogelijkheden om u product te laten opvallen op Ontdekmalaga.nl. Zoals door een promoblok  ‘Hotel of accommodatie van de maand‘. ( € 80 )


Social Media

Laat Ontdekmalaga.nl via social media je campagnes promoten.

 

Als affiliatie partner

 

Tip: Neem contact op met mij (arieweb@hotmail.com)  om alle mogelijkheden rustig te bespreken of mail gerust je ideeën

 

Sponsored content

Op Ontdekmalaga.nl kunnen gesponsorde reisgerelateerde artikelen geplaatst worden, deze moeten door u aangeleverd worden (alleen originele content wordt geplaatst).

  • Gesponsorde no-follow link in een bestaand artikel: €180 voor één jaar.
  • Sponsor levert content en twee goede foto’s, Ontdek Málaga heeft een no-follow link. Inhoud kan in overleg aangepast worden. Tarief is € 280.

 

De website Ontdek-Málaga.nl is ook te koop.