Ontdek Málaga » Parkopedia: ontdek je parkeerplekje


Parkeren met Parkopedia

Parkopedia - Parkeergarage zoeken in Málaga is nu een stuk makkelijker geworden. Met de gratis app van Parkopedia vindt u alle Parkspots die in Málaga voorhanden zijn

Deze app is handig om in hartje van de stad Málaga te komen. Trouwens Parkopedia werkt voor elke stad op de wereldDeze app van Parkopedia vindt vliegensvlug de parkeerplaatsen in de buurt waar u zich bevindt en geeft ook nog eens de verwachten parkeerkosten aan.

 

Deze app is zeker aan te raden als u met de auto op vakantie gaat

Parkopedia  komt van parkeren en Wikipedia. Parkopedia geeft de parkeertarieven per uur, 24 uur, openingstijden, adres, hoeveel plaatsen en hoever je nog te gaan hebt.

 

Maar ook als  Google Streetview beschikbaar is wordt dat vermeld. En vindt u een parkeer garage of parkeerplaats die nog niet in de app vermeld staat dan kunt u deze zelf toevoegen, door er een foto van de betreffende plaats te maken.

 

Het voordeel hiervan is dat Parkopedia punten kunt verdienen met deze punten kunt premiumfuncties verdienen zoals zoeken op parkeerplaatsen met oplaadpunt, Park+Ride plaatsen, maar ook gratis  parkeerplekken.

Deze punten zijn ook te verdienen doordat u een beoordeling schrijft, meer informatie geeft over de betreffende parkeer garage c.q. parkeer plaats.

 

Gratis voor iOS, Android en € 2,49 voor Windows phone

Met premiumfuncties (als je geen punten hebt om in te wisselen): € 1,99