Ontdek Málaga » Vakantie » Voorjaarsvakantie Málaga in AndalusiëMalaga voorjaarsvakantie

Spanje, Andalusië, Voorjaarsvakantie Málaga - Ontdek en beleef een heerlijke voorjaarsvakantie in Málaga. - Voorjaarsvakantie Málaga - De beste deals en een groot aanbod voordelige zonvakanties in de voorjaarsvakantie.

 

Wat biedt de stad Málaga in de Voorjaarsvakantie - heerlijke en aangename temperaturen, het zeewater begint weer lekker warm te worden en het is niet te druk. En dat alles voor een aangename en heerlijk voorjaarsvakantie in Málaga. Een voorjaarsvakantie in Málaga wordt gegarandeerd een vakantie om nooit meer te vergeten. Stranden van Málaga

Je kunt heerlijk genieten van een echte strandvakantie dan Málaga heeft 15 stranden die ongeveer een lengte hebben van 15 kilometer. De stranden van Malaga liggen veelal vlakbij het centrum van Málaga en de meeste stranden zowel westelijk als oostelijkvan de haven liggen allemaal op loop afstand en zijn via de auto vrije boulevard goed te bereiken. De stranden zijn netjes verzorgt met alle voorzieningen. Vele stranden hebben de blauwe vlag en bij de chiringuitos (strandtentjes ) kun je een ligbed met parasol huren en/of van een koel drankje genieten en vergeet niet Málaga's specialiteit heerlijk gegrilde sardientjes te eten.

 

Winkelen & Shoppen

Málaga is een heerlijke stad om te shoppen. Een dagje winkelen begint gewoon in de mooiste winkelstraat van Málaga Calle Marques de Larios.  Maar Málaga beschikt ook over prachtige winkelcentra waar prachtige winkels van alle bekende merken te vinden zijn.

 

Málaga Airport
Het vliegveld van Málaga licht vlakbij het historisch centrum, en is met trein of bus in 20 minuten te bereiken.

Waarom Málaga?

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige omgeving
  • Culinair paradijs

Aanbieders van voorjaarsvakanties naar de stad Málaga en omgeving


Een huurauto zonder zorgen

altijd transparant en eerlijk

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten we niets weten.

Autohuur Málaga