Ontdek Málaga »  Reisaanbod stedentrip en korte vakantie aanbiedingen Málaga, Spanje


Reisaanbod stedentrip & korte vakantie Málaga in Andalusië, Spanje

Vakantie of stedentrip naar Málaga Spanje - Wilt u op vakantie of stedentrip naar Málaga? Lees alle informatie voor een unieke vakantie of stedentrip naar Málaga. Kom vlug dan in Málaga schijnt de zon en geniet van heerlijke onbezorgde vakantie of stedentrip naar de bruisende stad Málaga.

Reisaanbod stedentrip en korte vakantie aanbiedingen Málaga - Málaga is en blijft enorm populair als stedentrip maar ook als de stad voor een korte vakantie

Top 5 populairste bestemmingen

    * Londen
    * Barcelona
    * Malaga
    * Rome
    * Lissabon


Nederlanders gaan er dit jaar liever een paar dagen tussenuit dan op verre reis. De online verkoop van vliegtickets naar Europese reisbestemmingen is drie keer harder gestegen dan die naar intercontinentale bestemmingen. Dat blijkt uit een vergelijking van de eerste kwartaalcijfers van ticketaanbieder Vliegtickets.nl. Londen voert nog altijd de lijst aan.

Het aantal vluchten op Europese bestemmingen is met een kleine dertig procent bijna drie keer harder gestegen dan de tien procent aan bestemmingen buiten Europa. Rome is de grootste stijger.


Booking.com

MEER ALS 180 ACCOMMODATIES IN MALAGA
Hier vindt u alle hotels en andere accommodaties in Málaga. Hiernaast hebt u de keuze uit meer dan 180 accommodaties in Malaga.

Hotel in Malaga boeken?  Reserveer vlug, eenvoudig en vertrouwd je hotel in Malaga via Booking.com. U betaalt geen reserveringskosten. prima service en altijd de laagste prijs


Korter en vaker op vakantie

De oorzaak voor een voorkeur naar korte vluchten zit hem wellicht in de trend dat Nederlanders vaker, maar korter op vakantie gaan. Dit is ook weer terug te zien in de top 5 van populairste bestemmingen die geboekt worden.

Málaga is populair als stedentrip en als korte vakantie. Maar ook wordt Málaga veel bezocht door mensen die een vakantie doorbrengen aan de Costa del Sol of ergens anders in Andalusië.

Bron: AD.nl


Reisaanbod Málaga - Op vakantie naar Málaga, ga lekker onbezorgd op vakantie naar Málaga

Hier vindt u een groot overzicht van reisorganisaties die diversen korte vakantiereizen en stedentrips aanbieden naar Málaga. Maak een keuze en klik op het logo, en u vindt een overzicht van alle vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen naar Málaga.


Ontdek Málaga met de beste en mooiste vakantietips

 Vakantie in Málaga Spanje

Via deze manier kunt u zelf uw gewenste reis samenstellen aan de hand van verschillende reisonderdelen zoals: Vliegticket, Hotel, Hostel, treinreizen, Auto huren.