Ontdek Málaga » Vakantie » Reisaanbod stedentrip en korte vakantie aanbiedingen Málaga, Spanje


Reisaanbod stedentrip & korte vakantie Málaga in Andalusië, Spanje

Vakantie of stedentrip naar Málaga Spanje - Wil je op vakantie of stedentrip naar Málaga? Lees alle informatie voor een unieke vakantie of stedentrip naar Málaga. Geniet van een heerlijke onbezorgde vakantie of stedentrip naar de bruisende stad Málaga.

Reisaanbod stedentrip en korte vakantie aanbiedingen Málaga - Málaga is en blijft enorm populair als stedentrip maar ook als de stad voor een korte vakantie. De 5 populairste stedentrip bestemmingen staan hieronder. 

Top 5 populairste stedentrip bestemmingen

    * Londen
    * Barcelona
    * Malaga
    * Rome
    * Lissabon


Wij Nederlanders verkiezen steeds vaker een kort reisje boven een lange vakantie. Een weekendje Londen bijvoorbeeld, of een paar dagen Krakow. Een weekendje Malaga wordt ook steeds populairder. De online verkoop van vliegreizen binnen Europa stijgt namelijk al jaren een stuk harder (30%) dan die van verre vliegreizen (10%). Dat blijkt uit de statistieken van bijvoorbeeld vliegtickets.nl. De grootste stijger? Rome!


Booking.com

Meer dan 180 accomodaties in Málaga!

Hier vind je alle hotels en andere accommodaties in Málaga. Hiernaast heb je de keuze uit meer dan 180 accommodaties in Malaga.

Hotel in Malaga boeken?  Reserveer vlug, eenvoudig en vertrouwd je hotel in Malaga via Booking.com. Je betaalt geen reserveringskosten. Prima service en altijd de laagste prijs.


Korter en vaker op vakantie

Málaga is erg populair is stedentrip bestemming, of als korte vakantie. De stad wordt bezocht door mensen die van strand houden, maar ook van een echt Spaans stadscentrum! Want dat is namelijk wel wat Málaga te bieden heeft. Een typisch oud-Spaans stadscentrum met inderdaad, ook stranden in de buurt.

Hieronder vind je een groot overzicht van reisorganisaties die diversen korte vakantiereizen en stedentrips aanbieden naar Málaga. Maak een keuze en klik op het logo en je vindt een overzicht van alle vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen naar Málaga.


sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
Vliegtickets Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
Transavialogo De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker