Blog - Ontdek en Beleef Málaga

Spanje, Andalusië - Vakantie in MálagaOntdek & beleef Málaga met de leukste en beste vakantietips en de mooiste bezienswaardigheden van Málaga!Op dit Blog Ontdek Málaga vindt u:

Spanje . Andalusië . Malaga . Leuke vakantie tips, bezienswaardigheden, stranden, airport, weer, klimaat, en nog veel meer over de bruisende stad Málaga. Hier vind u alle informatie en tips  over Málaga: op Ontdek Málaga.


Extra beenruimte

Extra beenruimte? Dat is dan €3,25 per centimeter

Wie een vliegticket aanschaft, kan deze tegen een meerprijs uitbreiden met extra’s. Extra (ruim)bagage, maar ook in-flight wifi of meer beenruimte behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard ... Lees verder »

15 december 2017 / Blog


MiradordelGibralfaro-Hierhebtueenfantastischzichtopdestad-1.jpeg

Ontdek gratis bezienswaardigheden van Malaga.

Beleef en geniet geheel kosteloos van cultuur en kunst in deze stad. Wilt u tijdens een bezoek of vakantie aan Málaga gratis een museum bezoeken? Dan is de zondag een ideale dag, een aantal musea zijn iedere zondag gratis te bezoeken ... Lees verder »

 

12 december 2017 / Blog


Fietstocht-stad-malaga-spanje.jpg

Fietstocht door de stad Málaga

In Málaga is een fietstocht de perfecte manier om de hoogtepunten van de stad in korte tijd te leren kennen! Je kunt een fiets huren bij Baja Bikes. We raden je aan om te starten op Plaza de la Marina waar je bij het centrale infopunt voor toerisme een ... Lees verder »

05 december 2017 / Blog


Málaga in de feestmaand december 

Je hebt dat heerlijke gevoel ja, de feestdagen staan voor de deur, de feestdagen komen eraan.

In deze feestmaand is in de stad Málaga ook van alles te doen. Hier de hoogtepunten van deze bijzondere dagen in de feestmaand december ... Lees verder »

 

06 december 2017 / Blog


SAM_8904.jpg

Reuzenrad "La Noria" in Málaga
De La Noria, dit kolossale reuzenrad achter het busstation bij de haven van Málaga is 70 meter hoog en heeft 42 gondels. Na wat vertraging is reuzenrad "La Noria"in Málagais geopend. Een mooie gelegenheid om Málaga stad, haven en kust vanaf 70 meter hoogte eens een keertje anders te  bewonderen ... Lees verder »

 

 

04 december 2017 / Blog