Brunchit Espana

Brunchit Malaga, Espana - Brunchit in Málaga ook wel Brunchit Organic Foodstore genoemd vindt u in Calle Carretería 46


Voor een ontbijt en een heerlijk en goed bakje koffie

Dan is Brunchit een van de betere adressen. Ga lekker in het  raamkozijn zitten als er nog plaats is, dan kunt u heerlijk de omgeving en de mensen om u heen bekijken! Hier wordt een heerlijk gezond ontbijt geserveerd maar ook heerlijke en lekkere taarten en cakes zijn hier rijkelijk voorhanden. Maar ook voor een goede lunch kunt u hier terecht Hier hebt u de keuze uit heerlijke salades maar ook overheerlijke pizza's zijn hier verkrijgbaar,  waarbij de pizza met gorgonzola en peer een echte aanrader is.

brunchit-ontbijten-malaga-2.jpg

Brunchit is een leuke  plek om te gaan ontbijten, er is een grote keuze en dat alles van zeer goede kwaliteit en vooral VERS. Het is een van de weinige plekken in Málaga waar u van een echt gezond ontbijt kunt genieten dan waar kunt u  yoghurt met cruesly krijgen in Málaga!

 

Het is een modern vormgegeven zaak bijna alles is wit. Bij binnenkomst kunt u de bar niet missen dan u  loopt er meteen tegen aan. Op borden aan de muur staat met krijt geschreven k wat zoal voor lekkers er te koop is. Verveelt u zich lees dan de raad die u gegeven wordt wat u zoal kunt doen voor u gezondheid.

 

ontbijten-brunchit-malaga-1.jpg

Adres:

Calle Carretería 46
Málaga

Openingstijden:
Maandag – Donderdag 9.30 uur – 23.00 uur
Vrijdag – Zondag           9.30 uur – 0.00 uur

Tel: 951 33 84 97
Website: Brunchit


Ontdek Malaga
Ontdek Málaga - Beleef Málaga
Geniet Málaga

Vliegtickets Málaga
Vliegtickets voor Málaga


Baja Bikes
Ontdek Málaga met de fiets  samen met een Nederlandse gids

Booking.com