Home » Bezienswaardigheden Malaga

Bezienswaardigheden van Málaga

Bezienswaardigheden in Málaga - Ontdek de bezienswaardigheden van Málaga, dan er is zoveel moois te zien en te beleven in Malaga! Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van de bruisende stad Málaga met veel praktische informatie, tips en inspiratie om van een onbezorgde stedentrip of vakantie in Málaga te genieten.

Bezoek de hoogtepunten van Málaga zoals: gebouwen en monumenten, kerken, musea en pleinen met veel informatie en nog meer reistips over de bezienswaardigheden van Málaga.Picasso museum Málaga Picasso museum Málaga
Palacio de Buenavista San Agustín 8
29015 Málaga

Het Pablo Picasso Museum in Málaga is wel het meest bezochte en een van de bekendste bezienswaardigheden van de ... Lees meer »

Carmen Thyssen museum Malaga Carmen Thyssen museum
Calle Compañía 10 - Málaga
Het in 2011 geopende Carmen Thyssen museum in Málaga. Is een museum met een collectie van prachtig ... Lees meer »

Museum Revello de Toro in Malaga Museum Revello de Toro
Calle Afligidos 5 - 29015 Málaga
Museum Revello de Toro ligt in het historisch centrum van Malaga. Felix Revello in 1926 geboren hier in Málaga is  ... Lees meer »

Automuseum in Malaga Automuseum Málaga
Avenida Sor Teresa Prat 15 - 29003 Málaga

Automuseum Malaga - In een imposant, klassiek gebouw, in de prachtige ruimte van een voormalige tabaksfabriek uit 1923 ... Lees meer »

Museo del Vidrio y Cristal de Málaga - Glasmuseum Malaga Glasmuseum Malaga
Plazuela Santísimo Cristo de la Sangre 2, Málaga
In het glasmuseum in Málaga vind je een collectie van meer als 3000 kunstwerken. Midden in het historisch centrum van Málaga in een prachtig...Lees meer »

CAC Museum Málaga CAC Museum Málaga
Calle Alemania - Málaga
Dit museum voor hedendaagse kunst in Málaga is vooral een museum met moderne kunst. De letters CAC staan voor  ... Lees meer »

Flamenco museum in Málaga Flamenco museum Málaga
Calle Ramon Franquelo 4 - Malaga
Dit kleine flamenco museum is echt een bezoek waard. Hier vind je veel informatie over de de cultuur van de flamenco in ... Lees meer »

Calle Marques Larios Málaga stadion
Paseo Martiricos - Málaga

De voetbal club Málaga C.F. bestaat al sinds 1904. In het museum van Málaga F.C vind je veel uit het het verleden van de voetbalclub F.C.Málaga ... Lees meer »

Museo del Vino (wijnmuseum) in Malaga Museo del Vino (wijnmuseum)
Plaza de los Viñeros 1 - 29008 Málaga

Midden in de historische stad Málaga ligt het Museo del Vino (wijnmuseum). Het wijnmuseum van Málaga kun je veel info ... Lees meer »

Mercado de Salamanca Museo De Artes Populares
Pasillo de Santa Isabel 10 - 29005 Málaga

Deze door de architect Enrique Atencio recent gerestaureerde herberg uit de 17e eeuw bevindt zich het Museo de Artes y  ... Lees meer »

Mercado de Salamanca SOHO wijk in Málaga
Wijk Tomas Herédia in Málaga

SOHO - Waar  kunstenaars, zoals muzikanten, schilders, etc.etc. hun werk- en expositieplek in de komende jaren zullen vinden ... Lees meer »

De wijk Lagunillas Málaga De wijk Lagunillas Málaga
El Barrio de Lagunillas - Dit is de wijk van vele Gitanos, deze achtergestelde wijk, zo mag je deze wijk wel noemen heeft zeker geen ... Lees meer »

Advertentie

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren doe je bij Sunnycars

Autohuur Málaga