Cine Abierto - Festival de Málaga


In de stad Málaga kunt u deze zomer gratis naar de film

Tot 11 augustus 2018 kunt u in Málaga gratis naar de film, deze kunt u in 11 districten maar ook op diversen stranden, zoals op playa de la Malagueta, El Dedo in El Palo en Playa de la Misericordia zien. Er is een grote keuze aan films voor iedere leeftijd is er wel wat bij, in totaal zijn er ongeveer 100 gratis filmvoorstellingen. De films zijn bijna allemaal Spaanstalig!

 

Hier ziet u een leuke video hoe het op het strand toegaat!

 
Andere evenementen dit jaar zijn:

De zomer uitverkoop begint van

1 juli tm. 31 augustus

Ben je gek op shoppen? De zomer uitverkoop (rebajas) in Málaga is dan de juiste tijd om een stedentrip of een korte vakantie is dan wel zeer aantrekkelijk.

12 tot en met 16 juli

De feria in de visserswijk El Palo niet zo groot als in Stad Malaga maar zeg maar klein en fijn, leuk om eens mee te maken

Als u Málaga bezoekt wilt u natuurlijk graag de mooiste bezienswaardigheden. bezoeken, zoals het Alcazaba, het Gibralfaro kasteel, de kathedraal. Waarbij een bezoek aan het kasteel Gibralfaro bij zonsondergang zeker de moeite waard isVoordelige vakanties naar Málaga - Hier schijnt de  zon!!!!!!

Reisonderdelen

Via deze manier kunt u zelf uw gewenste reis samenstellen aan de hand van verschillende reisonderdelen zoals: Vliegticket, Hotel, Hostel, treinreizen, Auto huren.

Parkeren Schiphol

Vliegtickets

Autoverhuur

Overnachtingen

Hotels