Home » Festival de Málaga – Filmfestival


Festival de Málaga – Filmfestival in Malaga 2020

Festival de Málaga – Filmfestival in Malaga- Ontdek Málaga bezienswaardigheden, tips en informatie.


23ste Filmfestival Málaga

CINE ESPAÑOL 2020 van 13 maart t/m 22 maart 2020

Voor meer informatie zie de website : Festival de Malaga

Filmfestival Malaga 2020

CINE ESPAÑOL 2020

van 13 maart t/m 22 maart 2019

Als u van film houdt, dan meer de Spaanstalige film moet u zeker eens een stedentrip naar de bruisende havenstad Malaga maken tussen 14 en 24 april 2019 Dan vindt in de stad het 22ste filmfestival plaats

 

De prestigieuze award die gewonnen kan worden is de Biznaga de Oro.


Hier de oude affiche van de 22ste filmfestival!

Voor meer informatie zie de website : Festival de MalaFestival de Málaga – Filmfestival

Festival de Málaga - Dit jaarlijks terugkerend filmfestival in de stad Málaga heet officieel  Festival de Málaga Cine Español (FMCE) 

Het Festival de Málaga begon in jaar 1998 om de spaanse film maar ook documentaires en kortefilms te promoten. De prestigieuze award die gewonnen kan worden is de Biznaga de Oro.Hier draait het niet alleen om de films maar ook om beroemdheden die over de rode loper schrijden, maar hier worden ook door de nationale en internationale pers de bekende foto's gemaakt. En hier staan ook de veelal jonge fans die hopen hier van hun idool een handtekening te bemachtigen.

 

Er zijn tijdens het filmfestival veel activiteiten in de stad Málagal, zoals premières en prijsuitreikingen maar dit gaat alleen op uitnodiging. Maar er zijn voorstellingen die je gratis kunt bezoeken of tegen een gereduceerde prijs.

Voor de mensen die van Spaanse- of Latijns Amerikaanse film houden is dit natuurlijk de kans om een aantal Spaanstalige films te gaan bekijken. Deze films kun je zien in Teatro Cervantes
, Teatro Echegaray en Cine Albéniz.

Wil je meer weten over het Filmfestival in Málaga (Spaans)Tijdens dit filmfestival zijn optredens met filmmuziek, maar ook workshops, en diverse andere film gerelateerde activiteiten.

Voor meer informatie zie de website : Festival de Malaga


Een video van het 20ste filmfestival in 2017