Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Blog » De leukste, mooiste en beste Tips voor Málaga


De leukste, mooiste en beste tips voor Malaga

De leukste, mooiste en beste tips voor de stad Malaga - Hier vind je de leukste en beste tips voor een heerlijke vakantie in de stad Malaga. Voor de leukste en beste overnachtingen, de mooiste bezienswaardigheden. lees hier nog veel meer leuke tips !



Update voor Hammam Al Andalus in Málaga

Midden in het centrum van Málaga staat Hammam al-Andalus, een oud Arabisch badhuis waar je tegenwoordig voor €50 1,5 uur lang kunt genieten van de baden. We waren er in 2018 al, we zijn er nu opnieuw om de ervaring op te schrijven; 6 jaar later.

Lees meer »

Vliegen naar Málaga

Ben je op zoek naar de ideale bestemming om een stedentrip te combineren met een strandvakantie? Kijk dan zeker eens naar Málaga! Deze stad in het zuiden van Spanje ligt aan de zee, maar is ook zeer geliefd als stedentrip bestemming. De luchthaven van Málaga-Costa del Sol ligt direct naast de stad, waardoor het zeer goed te bereiken is met het vliegtuig. In dit artikel vertellen we je meer over het vliegen naar Malaga vanaf Nederland.

Lees meer »

Picasso Transfers voor taxi in Málaga

De Nederlandse Petra en haar Spaanse man Jesús zijn in het voorjaar van 2017 begonnen met Picasso Transfers. Je kunt van het vliegveld van Málaga naar vele accomodaties aan de Costa del Sol. Ook kun je vanuit jouw accomodatie met Picasso Transfers gemakkelijk naar golfbanen, daguitstapjes, de Caminito del Rey of andere steden in Andalusië. 

Lees meer »

Lang weekend in vakantiehuis met zwembad voor €157 p.p.

Een lang weekend in Málaga voor minder dan 160 per persoon? Dat kan op 13-16 december 2020! Boek vliegtickets vanaf Schiphol voor 85 euro per persoon, het vakantiehuis kost 145 euro. Het vakantiehuis heeft onder andere een buitenzwembad! Geniet van de zuid-Spaanse temperaturen van soms wel 20 graden, zelfs in de winter!

Lees meer »

Schokkende verkooptechnieken bij Goldcar autohuur

Wie soms auto's huurt in Málaga of in andere steden in Europa, weet waarschijnlijk wel dat de prijs met en zonder aanvullende verzekering erg kan verschillen. De Britse consumentenorganisatie Which? is met een verborgen camera op zak langs de autoverhuurders in Alicante en Málaga gegaan en heeft Goldcar op heterdaad betrapt. Ze kwamen leugens en valse informatie tegen.

Lees meer »

Mijn week Spaans leren bij Instituto Picasso

De eerste dag bij Instituto Picasso in Málaga wordt meteen duidelijk waarom deze school als zo gezellig wordt omschreven. Ik word hartelijk ontvangen door Melanie en krijg een korte rondleiding door de school. Instituto Picasso is niet groot maar dat geeft de school juist karakter. Er zijn 8 verschillende niveau’s, van A1- tot C2. Je wordt ingedeeld in de groep die de leraren het beste bij jou vinden passen. Dit is op basis van het introgesprekje en op basis van de online toets die je van tevoren maakt.

Lees meer »

Is kraanwater in Málaga drinkbaar?

Emasa, het waterzuiveringsbedrijf van de gemeente Málaga, heeft een paar weken geleden een nieuw merk kraanwater gelanceerd. Het is geen Pelligrino, geen Fiji water maar gewoon kraanwater. Het merk heet 'Agua de Málaga' en is een initiatief van Emasa in samenwerking met El Atabal. De campagne vormt een antwoord op de vraag: Is kraanwater in Málaga drinkbaar'?

Lees meer »

Gran Feria Sabor a Malaga

Gran Feria Sabor a Malaga - Bij dit evenement, dat 4 dagen duurt van 6- t/m 9 december worden heerlijke streekproducten aangeboden en tentoongesteld, natuurlijk met proeverijen en workshops.

Lees meer »

Street art in Málaga

Street art in Málaga - De beste plekken om street art te zien in Málaga vind je in de verschillende straten in het historische centrum van Málaga. Daar vind je moderne street art kunstwerken die vele gebouwen en muren sieren. Hier vind je namelijk street art in overvloed. Als je van street art houd dan ben je in Malaga op de juiste plaats. Hier de locaties waar je de mooiste street art in Malaga vindt.

Lees meer »

De beste en leukste hotels en dat voor elk budget in Málaga

De beste en leukste hotels en dat voor elk budget in Málaga - Een heerlijke vakantie in het zonovergoten, bruisend Málaga aan de Spaanse Costa del Sol.  Zoek je een accommodatie voor de gehele familie, een goedkoop hostel voor je vrienden of misschien wel een romantisch vijfsterren hotel aan het strand, Ontdek Málaga biedt opties voor elk budget.

Lees meer »

Booking.com