Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Gran Feria Sabor a Malaga

Gepubliceerd op 5 december 2018 om 10:18


Gran Feria Sabor a Malaga - Bij dit evenement, dat 4 dagen duurt van 6- t/m 9 december worden heerlijke streekproducten aangeboden en tentoongesteld, natuurlijk met proeverijen en workshops.

Dit evenement vindt plaats: Paseo del Parque ( langs het Park
En is geopend van 12:00 uur t/m 22:00 uur

 

Hier het complete programma per dag:

Zoals in voorgaande jaren gebeurde, zal de Gran Feria Sabor a Malagat, die van 12.00 tot 22.00 uur voor het publiek toegankelijk zal zijn, de beste producten in de verschillende standen te koop aanbieden. Onder anderen kunnen bezoekers olijven, kazen en zuivelproducten, noten, honing, wijnen, distillaten, ambachtelijke bieren, worstjes en kerstsnoepjes ontdekken. Tijdens deze dagen zullen er ook tal van activiteiten zijn zoals wedstrijden, presentaties, proeverijen, loterijen,  workshops en kookdemonstraties.

 

Het gastronomisch evenement begint op donderdag 6 december met de 1e Green Oil Conference, georganiseerd door AOVESOL. Naast andere activiteiten die verband houden met extra viergen olijfolie. Er is ook een workshop met gezonde malagueña-beignets en een proeverij van gerechten die zijn afgestemd zijn op deze oliën door chef-kok Daniel García Peinado. Daarnaast wordt de beurs verlevendigd door een flamenco 'zambombá' en een concert door Javier Ojeda.

 

Vrijdag 7 december worden de prijzen van 'Taste Wine Competition DOP Malaga Malaga en Sierras de Málaga' evenals awards van 'Goat Cheese Contest van de provincie Málaga' bekend gemaakt. 

 

Op zaterdag 8 december is het de beurt aan de wedstrijd 'Popi' hamsnijden en het proeven van Iberische ham gerechten aangeboden door San Juan de Dios. Ook zullen er proeverijen van ambachtelijke bieren en kazen en olijven van Aloreñas en kookworkshops worden georganiseerd. 

Tot slot, op zondag 9 december, worden er verschillende kookworkshops gehouden met smaken en producten uit Malaga, salchichón proeverijen en okale wijnen. Bezoekers kunnen ook de wereld van verse honing uit Malaga bezoeken. De sluiting van de Grote Markt zal samenvallen met de proeverij van een 'Tarta con Sabor a Málaga'.