Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Bezienswaardigheden Malaga » Parken en tuinen


Parken en tuinen in Málaga

Er zijn een aantal mooie parken en tuinen vlakbij of zelfs in de stad Málaga. Wij hebben hier de drie mooiste opgesomd. Parken in Málaga

In Málaga is er meer te doen dan alleen een bezoek aan het strand en een aantal historische gebouwen. Málaga is ook de stad met de prachtige parken en tuinen zoals Paseo del Parque en Jardin Botánico La Concepción. Deze parken bieden je weelderige tuinen waar je de drukte van Málaga eventjes achter je kunt laten en waar je kunt genieten van de rust en de prachtige natuur.


De botanische tuin in Málaga ligt een beetje ten noorden van de stad. Desalniettemin een prachtig plekje om de drukte van Málaga even achter je te laten en je echt in de natuur te wanen.


Paseo del Parque ligt echt middenin het centrum van Málaga. Dit park heeft een tropische tuin, een grote verscheidenheid aan flora en fauna en is al meer dan 100 jaar oud! Het park ligt parallel aan de haven en is daarom ideaal te combineren met een hapje bij de haven. Of misschien wel met een bezoekje aan het Centre de Pompidou?


Parque del Morlaco is een park in het oosten van Málaga welke vlakbij Baños del Carmen ligt. Het park is ideaal om in te hardlopen, fietsen of je even niet in de stad te wanen.