Bus Málaga

Spanje, Andalusië, Bus MálagaInformatie en tips over stadsbussen en streekvervoer in de stad Málaga. Busstations, bushaltes en express bussen visaversa het vliegveld Málaga.De bussen in Málaga

Bus Málaga – De busverbindingen in de stad Málaga zijn erg goed geregeld, Málaga beschikt over een goed georganiseerd openbaar vervoer. Zowel binnen de stad - stadsbussen - als regionaal - Streekvervoer - rijden er bussen in alle richtingen. De bussen rijden over het algemeen tussen 6:45 uur en 23:00 uur, op enkele lijnen na die rijden ook buiten deze tijd.

En voor een avondje stappen rijden er drie nachtbussen.
Routes, prijzen, etc. zie officiële website van de busonderneming, info in het Spaans en soms in het Engels.

Busmaatschappij EMT verzorgt het vervoer in de stad Málaga.
De stadsbussen van EMT rijden verschillende routes in de stad en de daarom heen liggende wijken.
De bussen zijn over het algemeen te vinden aan de Alameda Principal in het centrum van Malaga.
Bij de bushaltes staan duidelijk de lijnen en tijden aangegeven.
Je kunt een buskaartje tijdens het instappen bij de chauffeur kopen.


Bus Málaga – vervoer in de provincie en in Andalusië
Tussen de regionale lijndiensten en de lange afstandsbussen, is een samenwerkingsverband van diversen busbedrijven. Op de centrale busstations, Estación Muelle de Heredia en Estación de Autobuses Málaga worden op grote matrix borden alle regionale buslijnen met de vertrektijden visa versa Málaga aangegeven.


Busvervoer Málaga stad

Busstations van Málaga


Estación Muelle de Heredia

Estación Muelle de Heredia ligt aan Avda. M. Agustín Heredi bij de haven hier vind je de bus naar vele plaatsen zoals: Velez Malaga, Torre del Mar, Nerja en de andere kant op Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Torrox etc.etc.

 

Estación de Autobuses Málaga

Estación de Autobuses Málaga ( Paseo de los Tilos ) ligt naast treinstation en Maria Zambrano of misschien beter bekend naast Centro Comercial Vialia. Hier vind je de bus bijvoorbeeld naar de gehele Costa del Sol, maar ook landinwaarts. etc.etc. Maar ook de buslijnen voor grote steden buiten Andalusiën vertrekken vanaf hier.


Bus Málaga Airport en terug
Voor terminal 3 vind je de bus Express Aeropuerto (EMT, lijn A)
Deze bus expres rijdt tussen 7.00 uur tot 24.00 uur en rijdt elke 30 minuten heen en weer tussen het vliegveld en het centrum. De reistijd is ongeveer 20 minuten. De eindhalte is Paseo del Parque – Plaza del General Torrijos. Met een tussenstop bij het treinstation Maria Zambrano (Héroe de Sostoa – Estación) en het busstation van de stad (halte Estación de Autobuses). Moet je naar het centrum van Málaga kun je het beste uitstappen bij de bushalte Alameda Principal. Een ticket is te koop bij de chauffeur van de bus, alleen bij contante betaling (€3,00). Dit is inclusief bagage. Meer informatie vind je HIER op Express AeropuertoVoordelige zonvakanties naar Málaga - Hier schijnt de  zon!

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje Reisburo-zonvakantie De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
kras-vakantiereizen Spanje Goedkopen vliegtickets
autoverhuur Malaga

Reisonderdelen

Via deze manier kunt u zelf uw gewenste reis samenstellen aan de hand van verschillende reisonderdelen zoals: Vliegticket, Hotel, Hostel, treinreizen, Auto huren.