Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Overwinteren in Málaga


Overwinteren in Málaga, Andalusië

Overwinteren in Málaga is een geweldig idee! Niet alleen voor pensionado's maar ook voor jongere mensen is een winter spenderen in Málaga een goed idee om de regen en de kou in Nederland over te slaan. Sla het grijze weer over en ruil dat in voor een heerlijk winterzonnetje en een gemiddelde maximumtemperatuur in de wintermaanden november - februari van maar liefst  17 graden Celsius!


Waar moet je aan denken?

Maar waar moet je dan aan denken? Zorg allereerst voor accommodatie. Ook op Airbnb en Booking.com kun je een plek om langere tijd te slapen vinden. Wil je een huis kopen, lees je dan goed in over de mogelijke gevaren in landen zoals Spanje. Het is niet zo dat oplichting op de loer ligt, maar ga alleen in zee met mensen die geverifieerd betrouwbaar zijn en doe alles via een betrouwbare makelaar.

En, geen gek idee.. test het gebied eerst even! Boek een weekje Málaga en je komt er zo achter of deze stad iets voor jou is!


Málaga is hot!

Het Spaanse zonnetje is niet de enige reden om voor een langer verblijf in Spanje te kiezen. Overwinteren in Málaga is voor veel mensen leuk omdat de stad een hoop biedt! Musea, cultuur en dan vooral de buitencultuur. Kijk op een willekeurige dag eens rond in het centrum van Málaga en je zult zien dat een hoop mensen buiten een tapa nuttigen, in combinatie met veelal een biertje of een wijntje. Welkom in Málaga!


sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
Vliegtickets Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
Transavialogo De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker

Waarom Málaga?

Málaga heeft een leuke haven, het stadscentrum is grotendeels autovrij en voetgangersvriendelijk en er zijn ook fietspaden in de stad! De stad is gezellig en heeft een aantal leuke bezienswaardigheden zoals het oude fort en het kathedraal. Natuurlijk heb je dat na een aantal weken wel gezien maar de inwoners van de stad Málaga zijn er nog steeds maar wat trots op! Dat zegt wat over de mensen die er wonen. Verder ligt Málaga in de buurt van bergen waardoor het een veelzijdig gebied is. Je kunt een mooie wandeling in de bergen maken maar ook lekker liggen op het strand! Al zijn de stranden in de winter op de meeste dagen misschien net iets te koud... Verder kun je door die bergen een groot aantal sporten beoefenen.


De prachtige stad nodigt echt uit om lekker per fiets te verkennen. Dit is natuurlijk nog leuker onder begeleiding van een gids die alles van deze mooie stad weet! Met een Nederlandse gids verken je de stad per fiets. We hebben verschillende leuke tours in Sevilla. Klik op de link hieronder voor meer informatie.


Wilt u een camper huren in Malaga? Malaga is de grootste stad van Zuid-Spanje en ligt aan de kust. De zomers zijn zeer warm, maar door de kustligging kan het ook dan door de koele zeebries lekker zijn. De winters zijn zeer aangenaam te noemen. Malaga wordt ook wel de ‘stad zonder winter’ genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Met 300 dagen zon per jaar is Malaga een fijne plek voor een camperreis. Geniet van de stranden, het oude centrum en de heerlijke gastronomie van deze kustplaats.