Home » Wat is er te doen » Shoppen & Winkelen Málaga » winkelstraten Málaga »  Muelle Uno bij de haven van Málaga

Muelle Uno - bij de haven van Malaga

Bij winkelstraat Muelle Uno kun je winkelen & shoppen in de haven van Málaga! Maar je kunt er ook gewoon heerlijk rondlopen en een hapje eten, een drankje doen of gewoon mensen kijken!Winkelstraat Muelle Uno bij de Málaga haven

Je kunt goed winkelen en shoppen in de winkelstraat Muelle Uno, bij de haven van  Málaga. In de winkelstraat Muelle Uno vind je namelijk erg leuke winkels!. Op 29 november 2011 werd dit nieuwe deel van de haven van Málaga officieel geopend. De oude pier Muelle de a Farola is nu helemaal vernieuwd. Het havengebied is aangenaam veranderd. Er is een winkelgebied van 14.000 vierkante meter ontstaan. De verwachting is dan ook dat hier een tweede Calle Larios zal kunnen ontstaan.Met vele winkels, cafe's en restaurants is dit een prachtig wandelgebied langs de zee geworden. Naast vele winkels met bekende merken als Timberland, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfinger, Ale Hop en Mango zijn er vele heerlijke en gezellige restaurants en bars te vinden in Muelle Uno. Dit winkelcentrum ligt op loopafstand van het historische centrum. Er is ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het nieuwe Muelle Uno, wordt door de Malagueños als de vele toeristen, gebruikt om heerlijk langs de promenade te wandelen er staan genoeg bankjes om heerlijk te genieten van het prachtige uitzicht op de haven en de historische oud stad, de jachten en de vele passerende mensen.

Adres

Passeo de la Farola 
Málaga

Openingstijden winkels

365 dagen per jaar.
Winkels hebben eigen openingstijden

Website

Muelle Uno