Een dagtrip naar Tanger

Vier jij je vakantie aan de costa del Sol en heb je zin in een dagtrip naar Tanger, noord-Afrika? Een dagtrip naar Marokko en je wordt opgehaald in de stad? Dat kan met deze excursie van GetyourGuide voor een prijs van rond de €80 per persoon! Deze tocht is een unieke mogelijkheid voor iedereen die graag eens iets anders wilt doen dan aan het strand liggen. 


Behalve de duur is bij de tocht van 15 uur een Spaanse begeleider voor de hele trip inbegrepen. Ook zijn de pickup locaties anders. Check de links voor meer informatie.


Een 12 tot 15 uur durende tocht met lunch in Marokko!

Voor €80 tot €85 (afhankelijk van het punt waar je opgehaald wilt worden) is het volgende inbegrepen:

  • de bus met airconditioning
  • een retourticket voor de veerboot
  • een lunch in een Marokkaans restaurant
  • een gids

Vergeet niet om je paspoort mee te nemen. Als je over een Nederlands paspoort beschikt heb je geen visum nodig, check wel even de laatste adviezen over Marokko van de anwb.

Je kunt opgehaald worden in Málaga, in Benalmádena, Torremolinos, Fuengirola, Marbella en Estepona. De pickup locaties zijn anders bij de 2 verschillende tours.

Er zijn twee mogelijkheden en deze hangen af van het vertrekpunt. Sommige tochten duren 12 uur, anderen 15 uur. De langer durende tochten zijn vaak iets duurder (bijvoorbeeld €86). Echter ligt het ook totaal aan de pickup-locatie!

Reisomschrijving voor dagtrip Tanger

Je gaat eerst met de bus naar Tarifa. Hier ga je met een snelle veerboot door de straat van Gibraltar. Deze twee vormen van transport zijn inbegrepen. Eenmaal aangekomen in Tanger ga je met een Engels sprekende gids naar een kleine markt, een souk. Hier kun je bijvoorbeeld gedroogd fruit of specifieke kruiden kopen. Hierna ga je met een dezelfde gids naar het oude centrum van Tanger en naar het oude kasteel van de stad. Je leert meer over de architectuur. Je ziet ook een slangenbezweerder en krijgt vervolgens een lunch in een typisch Marokkaans restaurant. Deze lunch zit bij de prijs in!

Je pakt ook nog de bazaar van Tanger mee. Leer meer over de lokale tapijten. Je stapt vervolgens in een sightseeingbus en rijdt langs onder andere het koninklijk paleis. Je stopt nog bij een van de mooiste uitzichten vanuit Afrika over Gibraltar. 

Hierna kun je van een zeer lokale thee genieten die wij ook in Europa kennen; muntthee. Leer er meer over door de gids die er in het Engels veel over weet te vertellen.

Na dit alles word je afgezet bij de haven waar je op de snelle veerboot terug wordt gevaren naar Gibraltar. Daar staat een bus jou of jullie op te wachten om vervolgens richting dezelfde plaats te rijden als waar je bent opgepikt! Je hebt zojuist een ander continent bezocht, en dat allemaal in ongeveer een halve dag! De dagtrip naar Tanger is gewoon even iets anders! Geniet van de cultuur in Marokko en ontdek Afrika in een dag! Vergeet vooral je zonnebril niet mee te nemen!


Behalve de duur is bij de tocht van 15 uur een Spaanse begeleider voor de hele trip inbegrepen. Ook zijn de pickup locaties anders. Check de links voor meer informatie.