Malaga alternatieve fietsroute

Unieke, niet-  toeristische fietsroute met gids in Malaga

 

Fietsroute door alternatief Malaga!

Op zoek naar een bijzondere fietsroute in Malaga? Laat je verrassen door onze ervaren, enthousiaste gids die precies weet waar je wel en niet wilt zijn! Deze fietsexcursie biedt de gelegenheid om het "Andere Malaga" te ontdekken, het Malaga waar de locals zelf zo trots op zijn. Van verrassende street art in de nieuwe SOHO omgeving tot en met het natuurreservaat rond de Guadalhorce-rivier.Malaga alternatieve fietsroute
In een klein groepje (circa 6-10 personen gemiddeld) bezoekt de gids onder meer de wijk Bourgois, een wijk in verval die recent helemaal upcoming en trendy is. We fietsen langs het Contempory Art Museum van Malaga, vervolgens gaan we richting de werkende kant van Malaga, de haven en naar de stranden van Huelin. Tussen de palmbomen ontdek je de hoge rode bakstenen, dit is een tribute aan Malaga´s machtige industriële verleden.

Ontdek de natuur van Malaga per fiets
Het laatste deel van de fietsroute neemt je mee naar een van de verborgen pareltjes van Malaga, het natuurreservaat van de rivier de Guadalhorce. Fiets op de paden omzoomd door hoge grassen en wilde bloemen, rond lagunes gevuld met allerlei soorten vogels en fietsen naar het enige wilde strand aan de kust van Malaga. En als je geluk hebt, kun je een flamingo zien!
Een onvergetelijke Off track ervaring! Deze tour is ongeveer 24 km.


Malaga Alternatieve Fietsroute

Fietsen in Malaga met gids
De gids zal je fietsen langs de alternatieve fietsroute door Malaga vertellen hoe deze Zuid-Spaanse stad gegroeid is krachtige reus van de industrie in het midden van de jaren 1800 & vertelt alles over de factoren die hebben geleid tot de daling in het begin van de  jaren 1900, er worden ook enkele lokale romantische anekdotes verteld!

Boek de Malaga Alternatieve Fietsroute
Enthousiast geraakt? Verzeker jezelf dan van een plek door direct online te boeken bij Baja Bikes! Dit doe je heel eenvoudig, snel en veilig via ons boekingsmenu. Vul de benodigde gegevens in en plaats een reservering, zonder bijkomende kosten.

NB:Voor vogelkijkers groepen, is het mogelijk om een expert ornitholoog in te huren, voor €20,- extra per persoon.

Boek deze tour nu en ontdek meer van Malaga dan alleen de highlights!

Reserveren Alternatieve fietstour

 

Wil je zeker zijn van beschikbaarheid?

Reserveer op tijd, want vol = vol 

Kinderzitjes, kinderfietsen, telektrische fietsen

· Kinderzitjes: Ja, tot 22 kg, €10 extra. Vooraf boeken.
· Kinderfietsen: Ja, vanaf ongeveer 6 jaar. Aanhangfiets beschikbaar.
· Elektrische fietsen €15,- extra.