Spanje, Andalusië - Malaga herfstvakantie

Wat biedt de stad Málaga in de herfstvakantie? Heerlijke en aangename temperaturen, het zeewater is nog lekker warm en het is niet te druk. En dat alles voor een aangename en heerlijk herfstvakantie in oktober. Een herfstvakantie in Málaga wordt gegarandeerd een vakantie om nooit meer te vergeten.

Stranden van Málaga

Je kunt heerlijk genieten van een echte strandvakantie dan Málaga heeft 15 stranden die ongeveer een lengte hebben van 15 kilometer. De stranden van Malaga liggen veelal vlakbij het centrum van Málaga en de meeste stranden zowel ten westen als ten oosten van de haven liggen allemaal op loop afstand en zijn via de auto vrije boulevard goed te bereiken. De stranden zijn netjes verzorgt met alle voorzieningen. Vele stranden hebben de blauwe vlag en bij de chiringuitos (strandtentjes ) kun je een ligbed met parasol huren en/of van een koel drankje genieten en vergeet niet Málaga's specialiteit heerlijk gegrilde sardientjes te eten.Winkelen & Shoppen

Málaga is een heerlijke stad om te shoppen. Een dagje winkelen begint gewoon in de mooiste winkelstraat van Málaga Calle Marques de Larios.  Maar Málaga beschikt ook over prachtige winkelcentra waar prachtige winkels van alle bekende merken te vinden zijn.

 

Málaga Airport

Het vliegveld van Málaga licht vlakbij het historisch centrum, en is met trein of bus in 20 minuten te bereiken.

Waarom Málaga?

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige omgeving
  • Culinair paradijs

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
Vliegtickets Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
Transavialogo De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker