Evenementen en festiviteiten in Málaga

Wat, waar en wanneer?

Evenementen en festiviteiten in Málaga – Málaga heeft elk jaar een aantal terugkerende evenementen en festiviteiten zowel op cultureel, traditioneel en sportief gebied deze festiviteiten en evenementen zorgen ervoor dat de stad Málaga een goed en spannende evenementen en festiviteiten agenda heeft.

De bekendste festiviteiten zijn in de stad Málaga zonder meer de Semana Santa Malaga en de Feria de Málaga.  De evenementen en festiviteiten in Málaga vinden vaak plaats op Plaza de la Constitución. Deze twee evenementen worden veel bezocht door ver buiten Málaga en Andalusië als door mensen buiten Spanje die  er een weekje vakantie er aan knopen. Deze feesten worden met veel traditie door de Malagueño gevierdDe hieronder opgevoerde festiviteiten en evenementen zijn zeker de moeite waard om eens mee te maken. Als je de voornemens hebt om  de Semana Santa of Feria de Málaga te gaan bezoeken zorg er dan wel voor dat je vroegtijdig een onderkomen geregeld hebt.

De rest van het jaar vinden er ook nog veel concerten, en congressen plaats, maar vergeet ook niet de tapasfeesten en tapasroutes te bezoeken. Wil je weten wanneer de nationale en regionale feestdagen zijn kijk dan eventjes HIER


Voordelige vakanties naar Málaga - Hier schijnt de  zon!