Malaga - Tapas tour op de fiets -  Bike Tour met Tapas

Tapas Fietstour in Malaga - Tapas tour op de fiets en ontdek het culinaire Málaga.

Ga samen met onze gids de stad Málaga ontdekken op de fiets en geniet samen met onze Nederlandstalige gids van de typische tapas van Málaga. Hebt u geen fiets? U kunt ook voordelig fietsen huren.Malaga Fietstocht met tapas en Nederlandse gids

Tijdens de Malaga fietstocht neemt de Nederlandse gids je o.a. mee langs de Plaza del Toros (arena), het geboortehuis van Picasso, het Arabische fort Alcazaba en nog veel meer. Je zal verhalen horen die niet in de reisgidsen staan en kun je genieten van een heerlijke tapa met een drankje.

De local vertelt vol passie alles wat je moet weten van de belangrijkste bezienswaardigheden. Daarnaast heeft hij als inwoner ook veel inside tips over de stad, zoals bijvoorbeeld waar je het beste kan eten of drinken na de Malaga fietstocht. Dat bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je stedentrip.


 Boek deze Malaga Fietstocht met tapas online!
Wil je zekerheid van beschikbaarheid van deze Malaga fietstocht? Plaats dan je reservering via het boekingsmenu op deze pagina, zonder reserveringskosten. De fiets is bij de prijs inbegrepen. Let op: Bij minder dan 4 personen is een nederlands gesproken tour niet gegarandeerd. Bij 4 personen of meer is de tour met Nederlandstalige gids.

In een groep van maximaal 10 personen per gids (bij grotere groepen zijn er meerdere gidsen) fiets je tijdens de Malaga fietstocht ontspannen door het oude centrum van de stad. Met de Malaga fietstocht zie je de stad op een leuke, veilige en informatieve manier. Daarnaast zie je de stad sneller dan wanneer je door de stad zou wandelen. Ook neemt de gids je mee naar een typisch Spaans barretje waar je kan genieten van een heerlijke tapa en een drankje. De perfecte combinatie van een leuke excursie met heerlijke Spaanse tapas.

Let op: Richtlijn voor deelname aan deze fietstocht is vanaf 6 jaar.

Je stedentrip begint pas echt met de Malaga Fietstocht met tapas en Nederlandse gids!
 

Reserveren fietstour

 

Wil je zeker zijn van beschikbaarheid?

Reserveer op tijd, want vol = vol 

Kinderzitjes, kinderfietsen, elektrische fietsen

· Kinderzitjes: Ja, tot 22 kg, €10 extra. Vooraf boeken.
· Kinderfietsen: Ja, vanaf ongeveer 6 jaar. Aanhangfiets beschikbaar.
· Elektrische fietsen: €15,- extra.