Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Vakantie » Meivakantie Málaga met informatie, inspiratie en tips


Meivakantie in Málaga, Andalusië, Spanje

Vakantie in de maand mei Málaga in Andalusië, Spanje 2019 - Ontdek en beleef een heerlijke meivakantie in Málaga. Boek jouw vakantie voor de maand mei; misschien wel de lekkerste schoolvakantie in Málaga! Geniet van een groot aanbod vakanties.


Tijdens een weekendje Málaga staat genieten centraal. Kies voor een heerlijke zonvakantie in Malaga, natuurlijk kan je ook hier heerlijk relaxen op het strand van Málaga! Bezoek hier een van de vele bekende en beroemde musea. Waar je ook verblijft tijdens een vakantie in Málaga, Spanje: overal proef je de lekkerste tapas geserveerd met een heerlijk fruitige sangria!


Málaga is hot!

En dan hebben we het niet alleen over het fijne Spaanse zonnetje dat hier bijna continu schijnt. De populaire Zuid-Spaanse stad herbergt musea, hippe restaurants en winkeltjes en beschikt daarnaast over een hoge dosis cultuur. Welkom veelzijdige vakantie in Málaga.


sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
Vliegtickets Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
Transavialogo De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker

Muello Uno

Het vertier van Málaga centraliseert zich rondom de haven; de boulevard Muello Uno is gezegend met een winkelcentrum en de nodige bars, cafés en terrasjes. De recreatieparken houden de kinderen zoet in de tussentijd. Vanuit hier vergaap je je aan de mensen die passeren en aan de zeiljachten al dobberend in het water. Tip: huur een fiets voor een ochtend of middag en ga op relaxed tempo op ontdekking door de stad onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. De kathedraal van Málaga mag je niet missen en het Gibralfaro is een Moorse vesting vanuit waar je een fantastisch uitzicht over de stad hebt. De moeite waard! Leuk weetje: de inwoners van Málaga zijn maar wat trots dat Pablo Picasso hier heeft gewoond. Je kunt het Picasso museum bezoeken, maar ook het huis waarin hij gewoond heeft. Ook vind je in Málaga Russische kunst, moderne kunst, een automuseum en een museum vol Andalusische kunst. Kortom: liefhebbers van cultuur komen hier niets tekort.


Vamos a Málaga!

De grootste reden dat Málaga zo geliefd is, is de combinatie van stad en strand. Playa de la Malagueta is het grote stadsstrand van Málaga, dat ligt in het verlengde van de haven. Hier staan de kenmerkende grote zandletters waar al veel fotos van gemaakt zijn. Maak jij de foto ook?

Niets is lekkerder dan met een zeebriesje door je haar en het zonnetje op je gezicht relaxen aan het water. Dat komt goed uit, want je vindt hier veel chiringuitos. Dit zijn Spaanse strandtenten. In de zomer worden hier grote feesten gegeven en overdag is het relaxen geblazen onder het genot van een campero: een knapperig stokbrood met kip, tonijn, bacon en een gebakken ei.


De prachtige stad nodigt echt uit om lekker per fiets te verkennen. Dit is natuurlijk nog leuker onder begeleiding van een gids die alles van deze mooie stad weet! Met een Nederlandse gids verken je de stad per fiets. We hebben verschillende leuke tours in Sevilla. Klik op de link hieronder voor meer informatie.


Data meivakantie 2019

De adviesdata voor de meivakantie 2019 zijn 27 april 2019 t/m 5 mei 2019. Scholen kunnen hier wel van afwijken, dus eventjes informeren bij de school van je kind(eren) voor de juiste datum. Veel scholen hebben tegenwoordig twee weken meivakantie. 

Wilt u een camper huren in Malaga? Malaga is de grootste stad van Zuid-Spanje en ligt aan de kust. De zomers zijn zeer warm, maar door de kustligging kan het ook dan door de koele zeebries lekker zijn. De winters zijn zeer aangenaam te noemen. Malaga wordt ook wel de ‘stad zonder winter’ genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Met 300 dagen zon per jaar is Malaga een fijne plek voor een camperreis. Geniet van de stranden, het oude centrum en de heerlijke gastronomie van deze kustplaats.


In de maand mei naar de zon

Kun je niet wachten tot de zomervakantie? Je kunt bij ons in de meivakantie al lekker naar de zon. Na een vlucht van minder dan 3 uur zit je al op de costa del Sol! Want daar schijnt altijd de zon!
sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
Vliegtickets Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
Transavialogo De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker