Muelle Uno - bij de haven van Malaga

Winkelstraat en winkelcentra Muelle Uno - Winkelen & shoppen in de haven van Málaga!Winkelstraat & Winkelcentrum Muelle Uno - shoppen in haven Málaga

Muelle Uno - Winkelen en shoppen in de winkelstraat "Muelle Uno" in de haven van  Málaga. In de winkelstraat Muelle Uno vind je leuke winkels om heerlijk te gaan shoppen. Op 29 november 2011werdt de nieuwe haven in Málaga officieel geopend. De oude pier Muelle de a Farola is nu heel vernieuwd. Hiermee is het havengebied aangenaam veranderd. Hier is een winkel centrum van 14.000 vierkante meter ontstaan. De verwachting is dan ook dat hier een tweede Calle Larios zal kunnen ontstaan.Met vele winkels, cafes, restaurants, en meer is dit een prachtig wandelgebied langs de zee geworden. Naast vele winkels met bekende merken als Timberland, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfinger, Ale Hop en Mango zijn er vele heerlijke en gezellige restaurants en bars te vinden in Muelle Uno. Dit winkelcentrum ligt op loopafstand van het historische centrum, en er is ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Het nieuwe Muelle Uno, wordt door de Malagueños als de vele toeristen, gebruikt om heerlijk langs de promenade te wandelen er staan genoeg bankjes om heerlijk te genieten van het prachtige uitzicht op de haven en de historische oud stad, de jachten en de vele passerende mensen.

 

Adres
Passeo de la Farola 
Málaga

 

Openingstijden winkels
365 dagen per jaar.
Winkels hebben eigen openingstijden.


Website
Muelle Uno