Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Uber in Málaga 

Het heeft even geduurd, maar in 2018 is Uber eindelijk naar Málaga gekomen. Met een bereik van voorbij Estepona tot voorbij Nerja zijn de vervelende beperkingen met Cabify en andere vergelijkbare apps eindelijk voorbij. Je kunt nu in Málaga en in de omgeving van Málaga gebruik maken van Uber. Je kunt ook van en naar het vliegveld met Uber. Toch is niet gezegd dat dit per se een betere verbinding is dan bijvoorbeeld de trein van Málaga!Beperkingen van Uber in Málaga

Toch zijn er nog een aantal beperkingen in het gebruik van Uber in de omgeving van Málaga. Zo kun je nèt niet via de app naar de caminito del Rey. Een taxichauffeur zal je voor een paar extra euro wel daar afzetten. Je kunt er echter niet opgepikt worden. Dat is natuurlijk wel vrij vervelend. Andere hotspots in de buurt waar je met uber niet naartoe kunt gaan, is Ronda en Gibraltar. Dat is natuurlijk wel vrij ver van de stad Málaga vandaan, toch zou het mooi zijn als je zonder limitaties gebruik kunt maken van Uber in Málaga. Wat wel fijn is, is dat steden als Marbella en Nerja tot het gebied van Uber behoren. 

Is Uber in Málaga goedkoop?

Je rijdt van Málaga naar Marbella in zo’n 35 minuten voor €80. Dit is niet heel goedkoop en is wel jammer. Kleine stukjes in de stad zijn echter wel vrij goedkoop en het aanbod is redelijk en groeiende! Uber is veilig

Je reist in Málaga het veiligst met Uber. Dit omdat via internet altijd wordt bijgehouden waar de taxi is. Je kunt van tevoren zien wie de chauffeur is en je kunt zijn of haar gemiddelde waardering in sterren bekijken. Verder worden alle chauffeurs door Uber gecontroleerd. En nog een bijkomend voordeel: je ziet van tevoren hoeveel je kwijt bent aan de taxirit. Is de trein of de metro langer maar toch een stuk minder duur, dan weet je dat voor het instappen in plaats van bij het uitstappen!

Nieuw bij Uber?

Ben je nieuw bij Uber? Registreer dan via de link hieronder en ontvang €5 gratis. Het is een soort Uber kortingscode! Je hebt wel een 3G/4G-internetverbinding op je telefoon nodig en een creditcard om te kunnen registreren.