Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Home » Bezienswaardigeden in Málaga »  Pleinen in Málaga


Pleinen Málaga

Pleinen Málaga - Málaga bezienswaardigheden met tips en informatie van pleinen in MálagaPleinen in Málaga

Ontdek de mooiste pleinen en pleintjes in het oude centrum van Málaga. Málaga is de stad met vele prachtige en gezellige pleinen zoals plaza de la Merced, Plaza de la Constitución, Plaza del Obispo, Plaza de los Martires en Plaza de Félix Sáenz. Het laatste plein is de plek waar de winkelstraten Calle Nueva, Calle San Juan en Puerta del Mar samen komen. Achter de bekende winkelstraten Larios en Calle Nueva ligt Plaza de las Flores en voor het prachtige Teatro Cervantes ligt Plaza Jerónimo Cuervo.


Plaza de la Merced is een plein in het oude centrum van Málaga dat vooral 's avonds heel gezellig is. Het oude huis van Pablo Picasso staat hier. Daarom vind je op het plein een standbeeld van de beroemde schilder uit Málaga.


Plaza de la Constitución is een plein dat aan het einde van de sjieke winkelstraat calle Larios ligt. Hier vinden vaak manifestaties en evenementen plaats en het is er altijd gezellig! Het is tijdens de kerstdagen het onbetwiste centrum van de stad!


Plaza de la Marina is een van de nieuwere pleinen van Málaga. Het plein ligt bij de haven van Málaga. Geen oude centrum, maar vanaf hier kun je wel weer zo het AC Hotel Rooftop Terrace op!


Plaza Félix Sáenz is een plein dat zich echt midden in het oude centrum van Málaga bevindt. Aan dit plein zitten winkels zoals de H&M. Om de hoek vind je een beroemde en grappige churros-bar.


Plaza de Uncibay ligt midden in het historisch centrum van Málaga en heeft zijn naam te danken aan Ferdinand Uncibay, een kapitein die het katholieke leger naar de overwinning leidde. Het ligt midden in het uitgaansgebied van Málaga.


Midden in het oude centrum van de stad Málaga ligt Plaza Jerónimo Cuervo. Op Plaza Jerónimo Cuervo ligt het prachtige stedelijk Teatro Cervantes. Het mooie gebouw springt erg in het oog.


Plaza de los Martires is een klein en 's zomers gezellig pleintje in het centrum van Málaga, met Hammam Al Andalús om de hoek. Aan het plein staat een van de oudste kerken van Málaga.