Fiets huren in Málaga - Fietsverhuur!

Fietsen huren in Málaga - Huur een fiets en ontdek Málaga op een sportieve manier, beleef de stad Málaga op de fiets of fiets via de boulevard langs de stranden van Malaga naar de oude vissersplaatsen Pedregalejo en El Palo. Terrasje pikken visje eten, in een van de vele visrestaurants.

Voordelige fietsverhuur in Malaga en daarbij een plattegrond van de stad Málaga. Ontdek en beleef deze bruisende stad Málaga op de fiets. Fietsen door de stad Málaga is een leuke manier om de stad te ontdekken en te beleven. Op de diverse fietspaden mag je fietsen, in de autovrije binnenstad helaas niet meer.


Fietsverhuur Malaga - Fietsen huren in Málaga
Huur voordelig een fiets in Malaga met Málaga Bike Rentals

 

  •     Goede fietsverhuur Malaga
  •     Hollandse kwaliteit fietsen
  •     Centraal gelegen shop
  •     Nederlandse helpdesk
  •     Inclusief slot


Fietsverhuur is enorm populair in Malaga. Niet zo gek ook Malaga kent een heerlijk mediterraans klimaat waardoor het hele jaar door lekker weer is. Twee rivieren doorkruisen de stad en daarnaast is de stad omgeven door bergen. Hierdoor is Malaga een erg leuke stad om in te fietsen. Málaga Bike Rentals biedt professionele, betaalbare fietsverhuur aan.


Op een huurfiets Málaga ontdekken

Fietsverhuur Málaga Bike Rentals

De leukste manier om Malaga te verkennen is natuurlijk per fiets. Hier heb je een fietsverhuur voor nodig. Je kunt Malaga op een normale fiets ontdekken. Helaas mag je niet meer lekker in het centrum rondfietsen. Je kunt er ook voor kiezen om een mountainbike te huren en lekker door de bergen van Malaga te gaan fietsen of door het prachtige landschap van Andalusia of de bekende witte dorpjes. Er valt genoeg moois te zien!

Eenvoudig online fietsen huren

Fietsverhuur van Málaga Bike in Malaga is direct online te reserveren. Een boeking vooraf is noodzakelijk om beschikbaarheid van de fietsen te garanderen. De winkel is dagelijks van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend (van nov tot eind maart tot 18.00 uur).

Prijzen stadsfietsen 2024 per dagdeel in Malaga:

Lengte Prijs
4 uur € 10
Volledige dag € 14
24 uur € 18
2 dagen € 25
3 dagen € 32
4 dagen € 39
5 dagen € 46
6 dagen € 53
1 week € 60

Er zijn diverse fietsen beschikbaar. Stadsfietsen, trekkingbikes en mountainbikes. De prijzen van de trekking en mountainbikes liggen iets hoger.