Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Fiets huren in Málaga - Fietsverhuur!

Fietsen huren in Málaga - Huur een fiets en ontdek Málaga op een sportieve manier, beleef de stad Málaga op de fiets of fiets via de boulevard langs de stranden van Malaga naar de oude vissersplaatsen Pedregalejo en El Palo. Terrasje pikken visje eten, in een van de vele visrestaurants.

Voordelige fietsverhuur in Malaga en daarbij een plattegrond van de stad Málaga. Ontdek en beleef deze bruisende stad Málaga op de fiets. Fietsen door de stad Málaga is een leuke manier om de stad te ontdekken en te beleven. Naast de diversen fietspaden zijn er natuurlijk ook de autovrije gebieden waar je ook mag fietsen. Fietsverhuur Malaga - Fietsen huren in Málaga
Huur voordelig een fiets in Malaga met Baja Bikes

 

  •     Goedkope fietsverhuur Malaga
  •     Hollandse kwaliteit fietsen
  •     Centraal gelegen shop
  •     Nederlandse helpdesk
  •     Inclusief slot


Fietsverhuur is enorm populair in Malaga. Niet zo gek ook Malaga kent een heerlijk mediterraans klimaat waardoor het hele jaar door lekker weer is. Twee rivieren doorkruisen de stad en daarnaast is de stad omgeven door bergen. Hierdoor is Malaga een erg leuke stad om in te fietsen. Baja Bikes biedt professionele, betaalbare fietsverhuur aan.


Op een huurfiets Málaga ontdekken

Fietsverhuur Malaga Baja Bikes

De leukste manier om Malaga te verkennen is natuurlijk per fiets. Je kunt Malaga op een normale fiets ontdekken en lekker in het centrum rond fietsen. Je kunt er ook voor kiezen om een mountainbike te huren en lekker door de bergen van Malaga te gaan fietsen of door het prachtige landschap van Andalusia of de bekende witte dorpjes. Er valt genoeg moois te zien!

Eenvoudig online fietsen huren

Fietsverhuur van Baja Bikes in Malaga is direct online te reserveren. Een boeking vooraf is noodzakelijk om beschikbaarheid van de fietsen te garanderen. De winkel is dagelijks van 10.00 uur tot 20.00 uur geopend (van nov tot eind maart tot 19.00 uur). Kies je ook voor fietstour met Nederlands gids en wil je de fietsen daarna nog houden tot 20.00 dan kan dit voor maar €6,- extra.

Prijzen per Huurfiets in Malaga:


4 uur         €5,00
8 uur         €10,00
24 uur       €15,00
2 Dagen    €18,00
3 Dagen    €26,00
4 Dagen    €32,00
5 Dagen    €38,00
6 Dagen    €44,00
7 Dagen    €50,00

Er zijn diverse fietsen beschikbaar. Stadsfietsen, trekkingbikes en mountainbikes. De prijzen van de trekking en mountainbikes liggen iets hoger.

 

Openingstijden winkel

Dagelijks van 10.00 uur tot 20.00 uur

Van november tot eind maart van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Kiest u voor fietstour met Nederlands gids, dan kunt u voor €6,- extra.de fiets behouden tot 20.00

 

Huur eenvoudig online een fiets


Fietstour met Nederlandse gids?


Fietsen door Málaga – Een fietstour met Nederlandse Gids in Malaga

Malaga is een leuke, warme en charmante stad, met een heerlijk en gezellig autovrij stadscentrum. Daardoor is Malaga een erg leuke stad om in te fietsen samen met een Nederlandstalige gids. De stad Málaga is een levendige havenstad, met een splinternieuwe hippe pier, en de vernieuwde typische chiringuitos, strandrestaurants waar je lekker verse sardientjes kunt eten. Op je Fiets  door Malaga is dé manier van sightseeing, daarbij is het veilig, leuk en informatief

Tours in Malaga worden georganiseerd door Baja Bikes en jouw gids is altijd een Nederlandstalige local.

 

Aan de volgende Tours kunt u deelnemen:

Malaga Highlights Fietstour
Malaga Tapas Fietstour