Ontdek Málaga » Eten en Drinken in Málaga » IJssalons in Málaga


IJSSALONS IN MALAGA

IJssalons - Een lekker ijsje eten in Málaga, Dan de stad Málaga heeft een groot aanbod aan ijssalons. Hier vindt u de beste van de vele ijssalons die de stad Málaga rijk is. Dan zeg nou eerlijk in dit heerlijke klimaat die meer als 300 zonnen uren heeft, daar hoort ook een heerlijk ijsje eten bij.ijssalon Freskitto, ambachtelijk ijs in Málaga

Málaga heeft een groot aanbod aan ijssalons waarvan ijssalon Freskitto tot de betere behoort in Málaga. Dan José Antonio Romero was vierde op het Europees kampioenschap voor ijsmakers en tweede in eigen land dit zegt wel iets over de kwaliteit van zijn ijs. In 2005 opende José ijssalon Freskitto in Malaga. José Antonio Romero werkte vanaf zijn 15 jaar reeds in een ijssalon in Palo en dit vond hij zo leuk, dat elke zomer terugkeerde om in dit ijssalon te werken en het stond hem al vrij vroeg vast dat hij in Málaga een eigen ijssalon wilde openen en dit gebeurde in 2005. ijsssalon Freskitto heeft ijs in diversen smaken en texturen, Bij Freskitto kan je ijs krijgen met verrassende smaken smaken en texturen, maar de basis is Italiaans ijs. ijssalon Freskitto vind je tegenover restaurant El Pimpi.

Openingstijden
Maandag t/m zondag van 12.00 uur t/m 1.00 uur

Adres
Calle Granada 55


IJssalon Casa Mira in Málaga

“Zodra je de deur opent, zet je de eerste stap naar een onvergetelijke reis naar een verleden waar de heerlijke geur van geroosterde amandelen, gebak en karamel leidde tot unieke momenten.” Deze spreuk van Casa Mira zegt eigenlijk al alles!


IJssalon Casa Mira in Málaga is wel het bekendste ijssalon in de stad Málaga. Dit familiebedrijf is al sinds1890 een begrip in de stad Málaga. Werd in de begin jaren turron en ijs nog op straat verkocht nu staat in dé straat van Málaga, Calle Larios een moderne ijssalon waar je van een lekker ijsje kunt genieten. 

Je moet wel een nummertje trekken en in ons geval 10 minuten op je beurt wachten. Maar in die tijd kan je mooi bedenken welke smaken je gaat kiezen, want de keuze is moeilijk. Alles smaakt heerlijk.

 

adres:

Calle Larios.

geopend dagelijks van
10:30 uur tot 01:00 uur.

Vrijdag en zaterdagnacht tot 01:30 uur.


Heladería Chocolate

In heladeria Chocolate wordt dagelijks het ijs vers gemaakt. Alleen al het kijken in de vitrine is al een kleurrijk gezicht, deze  grote variëteit aan diversen ijssoorten wordt elke ijs liefhebber warm om het hart.  De eigenaar omschrijft zijn ijs als uniek en meeslepend dankzij de perfecte combinatie van natuurlijke grondstoffen. En mag je eventjes geen ijs, geen probleem er worden nog meer zoetigheden aangeboden dus er is keuze genoeg.

 

Adressen:
Calle Martinez 20
Calle Omar 14
Calle Escritor Antonio Soler 14
Website: Heladeria Chocolate