Ontdek Málaga » Eten en Drinken in Málaga » IJssalons in Málaga


IJssalons in Málaga

IJssalons - Een lekker ijsje eten in Málaga. Hier vindt je de beste van de vele ijssalons die de stad Málaga rijk is. In dit heerlijke klimaat hoort natuurlijk een heerlijk ijsje!IJssalon Casa Mira in Málaga

“Zodra je de deur opent, zet je de eerste stap naar een onvergetelijke reis naar een verleden waar de heerlijke geur van geroosterde amandelen, gebak en karamel leidde tot unieke momenten.” Deze spreuk van Casa Mira zegt eigenlijk al alles!


IJssalon Casa Mira in Málaga is wel het bekendste maar ook beste ijssalon in de stad Málaga. Dit familiebedrijf is al sinds 1890 een begrip in de stad Málaga. Werd het in de beginjaren nog op straat verkocht, nu staat Casa Mira in de bekendste winkelstraat van Málaga; Calle Larios.

Je moet wel een nummertje trekken en in ons geval 10 minuten op je beurt wachten. Maar in die tijd kan je mooi bedenken welke smaken je gaat kiezen, want de keuze is groot en dus erg moeilijk!

Adres

Calle Larios.

geopend dagelijks van
10:30 uur tot 01:00 uur.

Vrijdag en zaterdagnacht tot 01:30 uur.


IJssalon Freskitto, ambachtelijk ijs in Málaga

Málaga heeft een groot aanbod aan ijssalons waarvan ijssalon Freskitto tot de betere behoort in Málaga. Dan José Antonio Romero was vierde op het Europees kampioenschap voor ijsmakers en tweede in eigen land dit zegt wel iets over de kwaliteit van zijn ijs. In 2005 opende José ijssalon Freskitto in Malaga. José Antonio Romero werkte vanaf zijn 15 jaar reeds in een ijssalon in Palo en dit vond hij zo leuk, dat elke zomer terugkeerde om in dit ijssalon te werken en het stond hem al vrij vroeg vast dat hij in Málaga een eigen ijssalon wilde openen en dit gebeurde in 2005. ijsssalon Freskitto heeft ijs in diversen smaken en texturen, Bij Freskitto kan je ijs krijgen met verrassende smaken smaken en texturen, maar de basis is Italiaans ijs. IJssalon Freskitto vind je tegenover restaurant El Pimpi.

Openingstijden
Maandag t/m zondag van 12.00 uur t/m 1.00 uur

Adres
Calle Granada 55


Heladería Chocolate

In heladeria Chocolate wordt dagelijks het ijs vers gemaakt. Alleen al het kijken in de vitrine is al een kleurrijk gezicht. Elke ijsliefhebber vindt dit prachtig! De eigenaar omschrijft zijn ijs als uniek en meeslepend dankzij de perfecte combinatie van natuurlijke grondstoffen. En mag je eventjes geen ijs? Er worden nog meer zoetigheden aangeboden, er is dus keuze genoeg!

 

Adressen:
Calle Martinez 20
Calle Omar 14
Calle Escritor Antonio Soler 14
Website: Heladeria Chocolate