Home » Wat is er te doen, te zien in Málaga en leuke activiteiten » Fietsroutes door Málaga » Málaga op de fiets - City fietstour in Málaga


Fietsen door Málaga - City fietstour in Málaga

Spanje, Andalusië - Fietsen door Málaga – Een fietstour met Nederlandse gids in Malaga. Heb je geen fiets? Je kunt ook goedkoop een fiets huren.


Fietsen door Málaga - Malaga is een leuke, warme en charmante stad, met een heerlijk en gezellig autovrij stadscentrum. Daardoor is Malaga een erg leuke stad om in te fietsen samen met een Nederlandstalige gids. De stad Málaga is een levendige havenstad met een splinternieuwe hippe pier. Het heeft typische chiringuitos. Dit zijn strandrestaurants waar je lekker verse sardientjes kunt eten. Op de fiets door Malaga is dé manier van sightseeing, daarbij is het veilig, leuk en informatief.Málaga op de fiets!

Geniet op een leuke manier van deze bruisende stad, en geniet van de Spaanse lifestyle en dat alles onder een heerlijk Méditerranées klimaat. Een levende, bruisende, dynamische en hartverwarmende stad, een stad die simpelweg leeft...

 

Een vakantie naar Málaga is werkelijk voor iedereen geschikt, families, stelletjes, groepen en individuele avonturiers. De streek Andalusië biedt uitkomst. De combinatie van het lekkere eten, het zachte klimaat, de fraaie stranden en de Spaanse cultuur maakt dit deel van Spanje tot de perfecte vakantiebestemming. Er zijn meerdere steden in het zuiden van Spanje die de moeite waard zijn om te bezoeken, waaronder hoofdstad Malaga, het verrassende Sevilla of historisch Cordoba.

 

Alle bezienswaardigheden van Malaga in 3 uur? Dat kan! Stedentrippers delen een groot probleem: ze willen (te) veel zien in (te) weinig tijd. Dat principe vormt de basis van de fietstours met Gids van tourspecialist Baja Bikes. In slechts een paar uur begeleidt een Nederlandstalige local je langs de must see places en uiteraard de hidden secrets van Malaga. Niet voor niets behoren fietstours tot de populairste manieren van sightseeing in Malaga. Deelnemers beschouwen het als "leuk, sportief en leerzaam".


Fietsen in Malaga met een Nederlandse gids

Juist op de eerste dag krijg je zo een perfect overzicht voorgeschoteld van de stad Malaga. Ben je voor de eerste keer in Malaga en weet je niet zo goed waar je naar toe kunt gaan? Geen probleem, want via Baja Bikes fiets je op een relaxte manier langs alle hoogtepunten van Malaga. De Nederlandse gids zal je het verhaal vertellen van de stad en ook zul je alles leren over de bezienswaardigheden en de cultuur van de Malagueños. Tijdens de tour fiets je onder andere langs Plaza del Parque, Plaza del Toros, het beroemde strand, het geboortehuis van Picasso (en als je geluk hebt kom je de look-a-like van Picasso nog tegen)!

Natuurlijk zijn er verschillende fietstours die worden aangeboden in Malaga. De meest populaire fietstour is de Highlights Fietstour. De route van deze tour leidt jou en een kleine groep (maximaal 10 deelnemers) in 3 uur langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Malaga. Daarnaast biedt Baja Bikes ook de Malaga Tapas Fietstour aan. Tijdens de tapas fietstour fiets je eveneens langs de belangrijkste bezienswaardigheden, maar daarnaast zul je ook een heerlijke tapas stop maken (tapas en drankje inclusief). Deze combinatie van de Spaanse keuken en het typisch Nederlandse fietsen is ideaal om de cultuur op een vertrouwde manier te leren kennen

Tours in Malaga worden georganiseerd dooBaja Bikes en jouw gids is altijd een Nederlandstalige local.


Met deze extra voordelige combinatie begin je de dag met een leuke fietstour met ervaren gids en kun je de rest van de dag de fietsen extra voordelig bijhuren.

De leukste manier om deze Spaanse stad te verkennen is natuurlijk per fiets. Je kunt de stad op een normale fiets ontdekken en lekker in het centrum rond fietsen.