Malaga fietstour met rondleiding en privégids

Rondleiding met privé gids door Málaga - Malaga fietstour en privégids, laat je rondleiden door een ervaren local. Een fietstour met rondleiding en privégids door de bruisende stad Málaga


Malaga fietstour met Privégids
Laat je rondleiden in Malaga door een ervaren local
Tijdens een rondleiding met privegids ontdek je en beleef je Malaga op je eigen manier. Veel stedentrippers hebben speciale wensen. Niet alleen voor wat betreft de bezienswaardigheden die ze tijdens een rondleiding willen ontdekken, maar ook bijvoorbeeld met betrekking tot het tempo van de groep tijdens het fietsen. Met een eigen, ervaren local als gids haal je werkelijk het maximale uit je Malaga-bezoek. Jouw persoonlijke favorieten en interesses krijgen de aandacht die ze verdienen tijdens deze Malaga Rondleiding met Privégids. Malaga Rondleiding met Privegids

Op zoek naar dé manier om Malaga te zien met je eigen groep? Gevonden! Boek dan deze Malaga Rondleiding op de fiets. Onze Nederlandse privégids neemt je mee langs verschillende bezienswaardigheden in Malaga. Standaard behoren o.a. deze bezienswaardigheden tot de speciaal ontwikkelde, veilige én leuke fietsroute (in overleg met de gids kun je hier je eigen draai aan geven):

  • Plaza del Parque 
  • Plaza del Toros (arena)
  • Het geboortehuis van Picasso
  • Arabisch fort Alcazaba
  • La Malaguetta
  • Diverse strandjes

De Nederlandse Privegids zal optimaal gebruik maken van de fietspaden die ook Malaga inmiddels rijk is. Niet voor niets behoort een fietstour in Malaga ook tot de meest populaire manieren van city sightseeing! Lekker fietsen in het Andalusische klimaat, op je eigen tempo met je eigen reisgezelschap. Wat wil je nog meer?

 

Prijzen en tijden Malaga Rondleiding met Privegids

In Malaga hanteren we voor deze fietstour onder begeleiding van Nederlandse gids een minimumtarief van €140, gebaseerd op minimaal 4 deelnemers.

Bij deelname met:
2 personen: € 70,00 p.p.
3 personen: € 46,65 p.p.
Vanaf 4 personen: € 35,00 p.p.

Deze Prive fietstocht in Malaga start om 14.00 uur. Wil je liever vroeger of later laat het ons weten

 

Boek deze Malaga Rondleiding met Privegids!

Enthousiast geraakt? Reserveer dan vliegensvlug een plek voor deze Baja Bikes Malaga Rondleiding met eigen Privegids! Dit kun je doen in ons boekingsmenu. Boek nu en betaal in de shop! (wij berekenen geen reserveringskosten!

Je stedentrip in Malaga wordt nóg leuker met de Malaga Rondleiding met Privégids!

 

Let op: Richtlijn voor deelname aan deze fietstocht is vanaf 6 jaar.

Reserveren fietstour met Privegids

 

Wil je zeker zijn van beschikbaarheid?

Reserveer op tijd, want vol = vol 

Kinderzitjes, kinderfietsen, elektrische fietsen

· Kinderzitjes: Ja, tot 22 kg, €10 extra. Vooraf boeken.
· Kinderfietsen: Ja, vanaf ongeveer 6 jaar. Aanhangfiets beschikbaar.
· Elektrische fietsen €15,- extra.