Ontdek Málaga » manifestaties - en wanneer? » La Noche en Blanco Málaga – De cultuurnacht van Málaga


La noche en blanco Málaga - De cultuurnacht van Málaga

La Noche en Blanco in Málaga – Het festival La Noche en Blanco in Málaga is een jaarlijkse terugkerende cultuur festival, welke één nacht plaats vindt in de maand mei.Zaterdag 16 mei 2020 vanaf 19:00 uur - 02.00 uur vind de twaalfde editie van de jaarlijks terugkerende cultuurnacht van Málaga plaats.

La Noche en blanco staat dit jaar in het teken van “ Muses y creadores”. ter ere van vrouwen die binnen de kunst en cultuur hun sporen verdient hebben.

Met een witte achtergrond tonen vijf vrouwenogen hun blik. "Het is een eenvoudige samenstelling van hun heterogene uiterlijk. Deze vrouwen met verschillende ogen, met lichte en donkere ogen, ogen met zwarte huid, ogen die niet als vrouw zijn geboren ... maar vooral ogen die prikkelen.

Klik op de button voor het complete programma van La Noche en blanco


La Noche en Blanco in Málaga - De cultuurnacht van Málaga 

La Noche en Blanco is een jaarlijks terugkerende cultuurnacht in Málaga. Deze nacht van zaterdag op zondag kun je in het historisch centrum genieten van cultuur en amusement zowel binnen als op straat.


Tijdens deze mooie nacht kun je van veel verschillende kunstsoorten genieten, van exposities van schilderijen, theater, rock concerten als film.
Er wordt gezongen en gedanst door de Malagueños, die vaak met de hele familie aanwezig zijn.

 

In de museums kun je later op de avond gratis bezoeken ook de gerenommeerde museums als Carmen Thyssen, Picasso en het Museo, Revello de Toro etc.etc.etc.. Hier moet je vaak wel aansluiten in de lange rijen wachtende mensen die ook gratis het museum willen bezoeken.

En zo is er deze cultuurnacht in het historisch centrum van alles te beleven en kun je van voorstelling naar voorstelling

Ook het Alcazaba dat sprookjesachtig verlicht is, kun je gratis bezoeken!

Wil je genieten van een heerlijke en fijne nacht met dans, kleinkunst, muziek, literatuur etc. dan is dit de gelegenheid om Málaga eens van een andere kant te leren kennen


La noche en blanco Málaga

Je moet er wel rekening mee houden dat er lange wachtrijen zullen staan bij alle musea. Het beste is dat je voor jezelf een keuze maakt welke musea je wilt gaan bezoeken. Alle musea bezoeken tijdens deze nacht zal helaas niet lukken.