Ontdek Málaga » Bezienswaardigeden in Málaga »  Pleinen in Málaga » Plaza de los Martires - gezellige pleintje in Málaga


Plaza de los Martires - Plein in Málaga

Pleinen in Málaga - Plaza de los martires
Ontdek Málaga met informatie van het plein Plaza de los martiresPlein "Plaza de los Martires" in Málaga
Ontdek de mooiste pleinen en pleintjes in het historisch centrum van Málaga. Dan Málaga is ook de stad met vele prachtige en gezellige pleinen, zoals plein:

 

Plaza de los Martires.

Plaza de los Martires is een kleine en gezellig pleintje. Waarbij een bezoek aan de kerk ‘Iglesia de los Santos Mártires’ op dit plein zeker de moeite waard is. Een bezoek is gratis daarbij heeft deze kerk een heel mooie architectuur. Bij Iglesia de los Santos Mártires zijn verschillende broederschappen verbonden zoals:. De Broederschap van del Huerto, de Broederschap Pasión, de Broederschap van het Sagrada Cena en de de Broederschap van Columna. Aan dit plein vind je ook het Arabisch badhuis "Hammam Al Andalus".Als u hier op een zaterdag aanwezig bent dan kan het zomaar gebeuren dat hier een Spaanse bruiloft plaats vindt. Mooi geklede dames en heren staan te wachten op het plein tot het bruidspaar arriveert. Op dit plein "Plaza de los Martires" vindt u ook een aantal leuke restaurants met terrasjes.

Een bezoek aan Plaza de los Martires loont zich dan dit is één van de mooiere stukjes van Málaga