Ontdek Málaga » Spanje, Andalusië, Discotheken en clubs Malaga


Discotheken en clubs Malaga

In de stad Malaga vind je vele bars en discotheken, van traditionele bars tot bars voor jazz, reggae, funk bars en techno clubs. Laten we eens heerlijk uitgaan in Málaga, maar waar kun je dat het beste? Ga eens naar een goede en leuke club, bar of discotheek waar ook de Malagueños graag heen gaan.In welke gebieden speelt het nachtleven van Malaga zich voornamelijk?

    * Rondom de kathedraal: in de Calle Granada en de Calle de las Beatas en omgeving

    * in de buurt van het Plaza de Uncibay.

    * Zuidelijk van La Malagueta - hier vind je diversen trendy hotspots voor jongeren

    * El Palo en Pedregalejo - Hier vind je vele hippe tenten

De bruisende stad Malaga heeft een bruisend nachtleven met veel gezelligheid, heerlijk dansen, lekker drankje zo lekker een nachtje om compleet uit je dak kunt gaan. Ontdek Malaga heeft de beste, leukste en mooiste bars en discotheken voor je in kaart gebracht. Let's go!


Naar salsa barren hoef je niet te vragen. Je wordt door de sterke aantrekkingskracht vanzelf naar binnen getrokken. In Calle Comedias, tegenover club Velvet, zit een klein salsa barretje waar je elke woensdag om 23:00 uur kunt leren salsadansen. De leraar en lerares voelen zich erg aangetrokken tot iedereen en laten je zien hoe je echt betrokken kunt zijn tijdens het dansen.

 

Na de les drink je hier een tinto de verano of cerveza voor minder dan €1,50. Of je betreedt opnieuw de dansvloer om je dans moves te showen of toeschouwers te veroveren.

 

Als je niet verliefd bent in Málaga, word je dat wel. Es naturalmente. Net als dromen, dwalen en dansen in Málaga. Het gaat als vanzelf.

 

Salsahaters hoeven niet te balen. Je vindt in Málaga namelijk ook clubs waar geen salsa of reggeaton gedraaid wordt. Het zijn er niet veel, maar in een aantal clubs hangt een anti-salsa sfeer. Deze tegenovergestelde sfeer omschrijf ik als een alternatieve, creatieve en vrije sfeer. Je hoeft geen salsa pasjes te kennen en je hoeft ook niet perse soepel in de heupen te zijn.

 

Velvet

In Club Velvet (in Calle Comedias) komt alternatief Málaga: onverzorgde wilde Spaanse mannen (de meeste Spaanse mannen zijn erg verzorgd) en vrije vrouwen (de meeste Spaanse vrouwen zijn in het bezit van zo’n verzorgde man).

Ook Velvet club vind je in het historisch centrum, Velvet club is zowel een club als een concertzaal. Een ieder weekend vinden er concerten of kun je een leuk feestje vieren.

 

Openingstijden

Donderdag t/m zondag van 23:00 – 6:00

 

Adres

Calle de las Comedias 15

29008 Málaga

Website: Velvet

 

Discoteca Liceo

De tweede club aanrader is Liceo: een grote club bestaande uit twee verdiepingen.            Discoteca Liceo is een nachtclub in Malaga en heeft een moderne inrichting, perfect om te genieten van nachten vol feest en plezier. De sfeer in deze club is zeer gevarieerd, maar bovenal gaan mensen van 30 tot 45 jaar met het doel om een ​​paar drankjes te nemen en een leuke tijd door te brengen met de meest zoete muziek van het moment.

In de Liceo Discoteca bieden ze ook shows en liveshows om je avond op te vrolijken, zoals jongleren met vuur, dansen, cariocas, enzovoort. Een perfecte omgeving om een ​​andere nacht door te brengen met het luisteren naar goede muziek en te genieten van verfrissende drankjes.


Adres:
Beatas, 21, Málaga, 29008

 

Club Offset.

Mijn derde favoriet is een kleine club in Calle Juan de Padilla waar (deep)housefeestjes gegeven worden: 

 

Adres:

C / Juan De Padilla, 22, Malaga, 29008, Spanje

 

Bron: reistips.nlDiscoteca Andén

Deze populaire en chique nachtclub ligt midden in het centrum van Malaga. Deze grote club heeft 2 zalen en vier bars. Hier verzorgen zowel DJ’s, als live optredens van verschillende artiesten de muziek.

 

Openingstijden:

Donderdag t/m zaterdag van 23:30 – 7:00

 

Adres

Plaza de Uncibay, 8

29008 Málaga

Tel: +34 650 10 13 88

Website: Discoteca Andén

 

Pachá Costa del Sol

 Pacha Costa del Sol heeft een capaciteit van 1800 gasten .

 In Pacha Costa del Sol wordt heerlijke lounge muziek, maar ook techno muziek gespeeld.

 

Openingstijden:

Donderdag t/m zaterdag van 24:00 – 7:00

 

Adres

Parque de Ocio Plaza Mayor, s/n, C.P.

29004, Málaga

Tel: 952 17 25 18

Website: Pacha Costa del Sol


Autohuur Málaga

Bubbles

Bubbles is een loungebar in het historisch centrum van de stad Malaga, waar veel live muziek wordt gespeeld. Maar ook R&B, salsa, Spaanse pop en internationale popmuziek wordt hier veel gedraaid,  

Woensdag salsa avond "Dus Salsa dansen" zoveel als je wilt!

 

Openingtijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m donderdag van 00.00 t/m 06.00

Vrijdag t/m zaterdag van 00.00 t/m 07.00

zondag van 16:00 – 4:00

 

Adres

Calle Mártires 14

29008 Málaga

Tel: +34 670 50 29 09

Website: Bubbles

 

Siempre Asi

Latino club Siempre Asi ligt in het centrum van de stad Malaga. Deze trendy club is altijd vol. Hier hoor je muziek voor alle leeftijden

 

Adres

Calle de los Convalecientes, 5,

29008 Málaga

Website: Siempre Asi


Vergelijk gratis goedkope vliegtickets


Epoca

Dit is een club waar veel optredens zijn , live muziek en bijzondere acts zul je ook regelmatig hier zien en horen. En heb je zin om eens lekker een avondje te gaan dansen dan ben je in  Sala Epoca in de juiste club.

 

Openingstijden

Donderdag t/m zaterdag 23:00 – 7:00

 

Adres

Avenida Isaac Peral, 43

Málaga 29004 ‎

Website: Epoca

 

Malafama

Malafama bevindt zich  in het historisch centrum van Malaga, bij Plaza Mitjana. Malafama is een trendy bar hier tref je vier verschillende bars. Bij Malafama worden verschillende thema feesten gevierd waarbij een dj voor de muziek zorgt  .

 

Adres:

Pasaje Mitjana, 1,

29008 Málaga

Tel: 600 570 811

info@malafama.es

 

Website: MalafamaTip

De stad Málaga heeft nog veel meer clubs en discotheken. Laat je niet verleiden door een propper van buiten ziet het allemaal mooi uit maar binnen staat u in een lege club met een duur drankje en gezellig is het er natuurlijk ook niet. Daarom informeer u goed en kijk waar de locals heen gaan is wel zo gezellig|

Het enige wat je verder moet weten over uitgaan in Málaga is dat iedereen pas na 02:00 uur naar de clubs gaat. Voor die tijd kun je je lol opdoen in een leuke bar of een tetería, waar je goede shiza kunt roken en typische Arabische thee kunt drinken. Málaga heeft alles.


Voordelige vakanties naar Málaga - Hier schijnt de  zon!!!!!!

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje Reisburo-zonvakantie De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
kras-vakantiereizen Spanje Goedkopen vliegtickets
autoverhuur Malaga