Home » Bezienswaardigeden in Málaga »  Pleinen in Málaga »  Plaza Félix Sáenz - Plein in Málaga


Plaza Félix Sáenz - Plein in Málaga

Ontdek Málaga met informatie over het plein met de naam Plaza Félix Sáenz. Het is een plein wat echt in het centrum van Málaga ligt. Het grenst aan calle San Juan, Puerta del Mar en Calle Nueva.Je vindt dit plein in hartje Málaga

Ontdek de mooiste pleinen en pleintjes in het historisch centrum van Málaga. Plaza Félix Sáenz ligt in het centrum van Málaga. Hier komen de winkelstraten Calle Nueva, Calle San Juan en Puerta del Mar bij elkaar. Puerta del Mar springt gelijk in het oog met zijn hoge palmbomen. Bij Plaza de Felix Sáenz staat een warenhuis uit de late 19e eeuw. Dit populaire winkelcentrum is prachtig gerestaureerd. Het pakhuis waar ondertussen H&M haar intrede heeft gedaan, is gebouwd in een mix van mediterraans modernisme en neo-barok.

Café & Churrosbar Casa Aranda

Iets verderop vind je de bij de Malagueños bekende Café & Churrosbar Casa Aranda. Hier kun je van een heerlijke en typische spaanse specialiteit geniete; churros con chocolaad. De zoete en dikke chocolademelk smaakt lekker samen met typisch Andalusische churros.

Ben je moe geworden van het winkelen? Dan kun je op Plaza Félix Sáenz op een van de terrasjes iets drinken en naar het winkelende publiek kijken.