Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Eten en Drinken » Café / bar » Ontbijten-in-malaga » Churros eet je in Málaga bij Casa Aranda


Casa Aranda Malaga churros

Eten en drinken in Casa Aranda - Ontbijten In Málaga bij Casa Aranda in Málaga kunt u van een prima kopje koffie en schokolademelk met churros genieten op u vakantie in Málaga!


Churros eet je in Málaga bij Casa Aranda


Casa Aranda bestaat al sinds 1932,
In Casa Aranda kunt u  van heerlijke traditionele churros genieten. Deze deegstaven zijn een echte heerlijke lekkernij. Het deeg wordt spiraalvormig in de gloeiend hete olijfolie gespoten. Als de churros gaar zijn worden ze uit de olie gehaald en in stengels van gelijke grote geknipt.

 

Churros als ontbijt of toch liever als snack


De Malagueños eten de churros zowel als ontbijt s'morgens maar ook de rest van de dag worden deze graag gegeten als snack. In Casa Aranda wordt ook een goed bakje koffie uit geschenkt, wat prima bij de churros past dan de echte liefhebbers dompelen hun churros graag in de koffie. Nog lekkerder is een kopje warme chocolademelk dan de zoete chocolademelk smaakt heerlijk met churros.

Het is in Casa Aranda een gezellige drukte.


Casa Aranda wordt vooral veel bezocht door de Malagueños. s'morgen en aan het einde van de middag zijn de plaatsen in het smalle en schaduwrijke straatje goed tot zeer goed bezet.

De kelners roepen al vanaf het terras naar de keuken hoeveel portie churros ze nodig hebben. 's Middags tijdens de siësta is Casa Aranda gesloten, en rond 5 uur gaat Casa Aranda weer open en loopt het terrasje weer vol.

In de authentieke sfeer van Casa Aranda kunt u van heerlijke churros genieten en een indruk krijgen hoe deze gemaakt en geserveerd wordt.

 

Adres: 
Calle Herrería del Rey‬ 3

 

Openingstijden: 
Maandag - Zaterdag 9.00 uur – 13.00 uur en 17.00 uur - 21.00 uur

Website: