Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Málaga 2019 - Wat is er te doen? Welke festiviteiten vinden er plaats in Málaga?

Gepubliceerd op 9 januari 2019 om 10:18


Malaga 2019

Málaga 2019 - Wat kunt u verwachten dit jaar in Málaga? Welke feestdagen festiviteiten en activiteiten vinden er dit jaar plaats in Málaga?

 

Málaga in het jaar 2019 - Dit kun je allemaal verwachten

Bent u ook benieuwd wat er dit jaar zo allemaal te beleven valt in Malaga? Wij hebben, zover bekent, de verschillende evenementen, activiteiten en festiviteiten voor u in kaart gebracht.


Hier vindt u alle Feestdagen & Festiviteiten van Málaga, Spanje!


De wintermaanden in Málaga

De wintermaanden in Málaga

Málaga heeft buitengewoon zachte winters! De stad Málaga heeft een heel fijn klimaat met veel zonnige dagen ook in de winter. De gemiddelde temperatuur in de wintermaanden zoals januari en februari liggen rond de16C. Daarom is Málaga ideaal voor een wintervakantie of stedentrip, tenminste als u van de zon wilt genieten. Lees meer over de winter in Málaga »

 

Winter uitverkoop - Rebajas in Málaga

Na drie koningen 6 januari begint de winteruitverkoop op 7 januari

Dus bent u in- of gaat u naar Málaga in deze tijd dan zult u het woord Rebajas in elke winkel of winkelcentra tegenkomen. Zorg wel dat u genoeg ruimte hebt voor de terug reis om alles mee te nemen

 

Carnaval in Málaga van 23 februari t/m 3 maart

Vier carnaval in de stad Málaga een elegant feest wat tegenwoordig wordt gevierd op straat met veel humor en vrolijkheid. Carnaval de Málaga betekend tegenwoordig: parades, paella en muziekgroepen die tegen elkaar strijden. Lees meer over de Carnaval in Málaga »

 

In Nederland gaan velen op vakantie om de carnaval te ontlopen, maar hier in Málaga komen juist velen om dit mooie feest te beleven. Het carnaval van Málaga  is elegant kent prachtige parades.


Voorjaar in Malaga

Het voorjaar in Málaga - De lente in Málaga

Een ding is zeker in het voorjaar kunt een voordelige zonvakantie naar Málaga boeken en ook de vliegtickets als de accommodatie prijzen zijn dan laag. In de lente zijn de gemiddelde temperaturen in Malaga rond de 20 a 25 graden. Voor mij is dit de mooiste tijd van het jaar heerlijk om over de boulevard te wandelen, de bloemen beginnen weer te bloeien dit is trouwens ook de beste tijd om dolfijnen te spotten Lees meer over het voorjaar in Málaga » 

 

Filmfestival Málaga van 15 maart t/m/ 24 maart

Tijdens dit filmfestival zijn optredens met filmmuziek, maar ook workshops, en diverse andere film gerelateerde activiteiten: Lees meer over de Festival de Malaga »

 

Halve marathon

Dit prachtige sportevenement nemen ook veel buitenlandse deelnemers aan deel. Meer informatie vindt u HIER

 

Semana Santa van zondag 14 april t/m zondag 21 april,

Met de Semana Santa, de heilige week voor Pasen kun je meer als 40 processies bewonderen in Málaga.

Alle processies hebben hun eigen route maar ze gaan allemaal via Alameda Principal van hieruit via Calle Marqués de Larios. En ze  passeren allemaal de tribune op Plaza de la Constitucion. Waarna ze weer hun eigen route volgen.

Een processie begint en eindigt in de kerk van een broederschap, waarin het beeld of de beelden zich bevinden. Lees meer over de Semana Santa in Málaga

 

Noche en Blanco vermoedelijke datum van 11 op de 12 mei

La Noche en Blanco in Málaga – Het festival La Noche en Blanco in Málaga is een jaarlijkse terugkerende cultuur festival, welke één nacht plaats vindt in de maand mei en begint om 20:00 uur  Lees meer over Noche en Blanco »


zomermalaga

Zomer in Málaga

Tijdens de zomer u vervelen in Málaga is bijna onmogelijk! Zomer, dat betekend s'avonds naar het strand, s' avonds op je slippers door de stad slenteren en een heerlijk wijntje drinken op een terras de ventilatoren draaien overuren. Lees meer over de zomer in Málaga »

 

Dia de San Juan van 23 juni op 24 juni 2018
De zomer begint met Dia de San Juan ter nagedachtenis of moet je zeggen ter ere van Johannes de Doper. Deze nacht wordt van el Dia de San Juan de zomer ingeluid en blijven de meeste mensen overnachten op het strand ... Lees meer over Dia de San Juan in Málaga »

 

Zomeruitverkoop van 1 juli tot eind augustus

Twee maanden uitverkoop in Málaga in het Spaans Rabajas de Verano. Dus neem koffer extra mee of koop er een koffer bij in de uitverkoop

 

Virgen del Carmen rond 16
La Virgen del Carmen is de patroonheilige van de zeelieden zij is de koningin van de zee. Elk jaar rond 16 juli zie je haar beeltenis in een vrolijke processie van uit de kerk door de straten gedragen worden richting haven waar ze in een mooie versierde boot te water gaat. Omgeven van diversen versierde boten waaronder traditionele jábegas - vuurwerk en feestgedruis en op het strand leven de mensen uitbundig mee Lees meer over de Virgen del Carmen in Málaga »
 

Feria del Málaga van woensdag 14 augustus t/m 24 augustus

Dit traditioneel feest dat jaarlijks midden in augustus in Málaga gevierd wordt is samen met Semana Santa wel de twee grootste evenementen van de stad Málaga. Wanneer begint Feria de Malaga? Hier vindt u alle informatie over deze traditionele feestweek in augustus Lees meer over de Feria del Málaga »

Najaar in Málaga

In het Najaar bij zo rond de 20 a 25 graden is het heerlijk toeven in de stad Málaga. U kunt heerlijk op de fiets langs de kilometers lange boulevard fietsenof een leuke wandeling door de stad maken met een Nederlands sprekende gids. De grote zomer hitte is voorbij en u kunt heerlijk Málaga gaan ontdekken en nog belangrijker Málaga gaan beleven. Daarbij komt dat de vliegtickets en de accommodaties lekker goedkoop zijn. In de herfst maanden kunt u heerlijk genieten van de prachtige herfstkleuren in de parken en de heerlijke lekkernijen zoals gepofte kastanjes. Meer info over het najaar in Málaga leest u op Herfst in Malaga »

 

Día de la Victoria (dag van de overwinning)

Elk jaar op  8 september, wordt in een processie de Virgen de la Victoria, de patroonheilige van de stad Malaga door de straten van Málaga gedragen. De Maagd wordt dan vanuit de kathedraal door de Hermandad de la Victoria broederschap, teruggebracht naar de basiliek. Dia de la Victoria is een feestdag in Málaga en valt dit jaar op een zondag daarom wordt deze op de volgende maandag gevierd  Lees meer over Virgen de la Victoria »

 

Wereld Toerismedag op vrijdag 27 september

Op deze dag zijn veel bezienswaardigheden en musea gratis te bezoeken
 

Kerstsfeer genieten in Málaga van eind november t/m 6 januari
In deze tijd van het jaar is Málaga zeer zeker een bezoekje waard. Met de kerst wordt Malaga versierd met duizenden en duizenden lampjes die de stad in deze donkerdere dagen voor kerst verandert in een heerlijke gezellige fonkelende en betoverende kerstdecor.De winkels mooi versierd én je kunt de Spaanse tradities rondom kerst en oud & nieuw meemaken.

 

De kerstverlichting brand dagelijks van 18.00 uur tot 02.00 uur.
Elke avond is er van 18.30 uur tot 21.00 uur een show met lichteffecten waarbij de lampjes op het ritme van de muziek knipperen


sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
De Jong- zonvakanties Spanje
Vliegtickets Spanje
Trivago hotel vergelijker