Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Update voor Hammam Al Andalus in Málaga

Gepubliceerd op 4 februari 2024 om 22:31

Midden in het centrum van Málaga staat Hammam al-Andalus, een oud Arabisch badhuis waar je tegenwoordig voor €50 1,5 uur lang kunt genieten van de baden. We waren er in 2018 al, we zijn er nu opnieuw om de ervaring op te schrijven; 6 jaar later.

Het is in ieder geval nog steeds een all-inclusieve ervaring waarbij je niets mee hoeft te nemen, handdoeken zijn er ook al en kluisjes zijn ook beschikbaar. Voor €10 extra kun je ook nog genieten van een 15 minuten durende massage waar je kunt kiezen tussen bovenlichaam, onderlichaam of beiden. Voor €20 extra duurt deze massage 30 minuten. 

Binnenkomst

Er wordt gevraagd om 10 tot 20 minuten eerder aan te komen dan de begintijd die op je ticket staat voor Hammam Al-Andalus in Málaga. Als je binnenkomt kun je direct naar de mannen of vrouwenkleedkamers waar je zonder schoenen kunt omkleden. Je huurt (gratis) een kluisje waar je je spullen kunt opbergen. Hierna kun je direct Hammam Al-Andalus in Málaga binnenstappen. Er staat als het goed is een gastheer of dame op je te wachten die je welkom heet en globaal uitlegt waar voor ruimtes er zijn. 

Verschillende baden, sauna en thee

Er zijn verschillende baden, er is een stoomsauna, er is een dompelbad, een verwarmde steen, je kunt lekkere thee drinken, er is lekker ruikende olie beschikbaar en je kunt er zelfs schaken! Het is oprecht een all-inclusive ervaring.

De verschillende delen van de hammam zien er ook nog eens fantastisch uit! De vele kaarsen maken het helemaal af!

Na afloop

Na 1,5 uur relaxen (1,5 uur voelde bij ons als genoeg!) kun je je weer omkleden en ga je ultiem relaxt naar huis! Na afloop kun je douchen, je afdrogen met de handdoek die gewoon te pakken zijn. Je kunt ook je haren fohnen en er zijn zelfs stijltangen beschikbaar. Ook is er deodorant, lekker ruikende zeep en oliën om helemaal herboren weer naar buiten te stappen!

Reactie plaatsen

Reacties

Jarrodmum
3 maanden geleden

I gave https://www.cornbreadhemp.com/collections/cbd-cream a prove for the primary habits, and I'm amazed! They tasted great and provided a sense of calmness and relaxation. My lay stress melted away, and I slept less ill too. These gummies are a game-changer an eye to me, and I enthusiastically put forward them to anyone seeking natural emphasis recess and well-advised sleep.