Picasso Transfers voor taxi in Málaga

Gepubliceerd op 21 juli 2020 om 12:31

De Nederlandse Petra en haar Spaanse man Jesús zijn in het voorjaar van 2017 begonnen met Picasso Transfers. Je kunt van het vliegveld van Málaga naar vele accomodaties aan de Costa del Sol. Ook kun je vanuit jouw accomodatie met Picasso Transfers gemakkelijk naar golfbanen, daguitstapjes, de Caminito del Rey of andere steden in Andalusië. 

Welke taxi's zijn er beschikbaar?

De vloot aan taxi's is divers, zo kun je voor elke gelegenheid een taxi boeken! Er zijn normale taxi's voor 1 tot 4 personen maar ook minivans tot wel 8 personen. Ten slotte is er ook een minibusje waar wel 13 personen in passen! Er zijn eindeloze mogelijkheden want je kunt ook een complete bus huren via Picasso Transfers. Deze bus is niet van Picasso Transfers zelf, maar ze kunnen het voor je regelen.

Transfer vanaf vliegveld

De chauffeurs staan de gasten op te wachten in de aankomsthal, duidelijk herkenbaar met een bordje met ons logo en de naam van de klant. Ze checken altijd de inkomende vluchten, dus als er vertraging zou zijn dan is de chauffeur daarvan op de hoogte en houdt hij er rekening mee. Als de vlucht eerder landt en de planning laat het toe dan zal de chauffeur ook eerder aanwezig zijn zodat de klanten niet hoeven te wachten. Men hoeft dus niet in de hitte in de rij te gaan staan wachten voor een taxi. Dat is belangrijk voor het begin van een stressvrije vakantie ;)

Voordelen en prijzen

Een Nederlandstalige klantenservice is natuurlijk erg fijn. Ook wordt er goed Engels gesproken door zowel Petra als Jesús en beschikken de chauffeurs over basis Engels. Uiteraard spreekt iedereen ook gewoon Spaans.

Verder zijn de auto's goed onderhouden, schoon en zijn de chauffeurs erg professioneel. De prijs voor een normale taxi van het vliegveld naar de stad Málaga is €28. Wil je een minivan dan kost het €45, de minibus €65. Een retour booking geniet een korting van 10%. 

Er zijn geen verborgen kosten zoals een weekend of nacht tarief, dit is gewoon de prijs die je betaalt.

Dit is niet de website van Picasso Transfers, neem contact met hen op via de knop hierboven en vermeld OntdekMalaga.

Reactie plaatsen

Reacties

Van Bragt
4 jaar geleden

Even een vraagje, wat kost het van Sayalonga naar vliegveld Malaga! Vroege vlucht!dus rond 4 uur smorgens? 2 personen! In Sept!

Jet van den Heuvel
een jaar geleden

Goede avond
Hoe kan ik reserven
Het gaat om zondag 28 mei en we landen om 10:05 uur Malaga vliegveld als er niks veranderd
ivm de vlucht.
En logeren bij carhuella beach
En dan graag ook retour op 4 juni en vliegen om 10:45
In afwachting op antwoord

Grioetjes Jet

Cora Vierwind
een jaar geleden

Hallo,

Wij gaan 3 t/m 10 augustus op vakantie naar hotel best sirocco in Benalmadena.
Wij vliegen 3 augustus om 17:20 uur vanaf Keulen, we zullen dan tegen 20:40 uur landen.
Wij zijn met 8 personen.
Retour 10 August vliegen we om 19:10 uur.

Hebben jullie mogelijkheden om ons op te halen en weer naar het vliegveld te brengen?

We horen graag wat de kosten zijn,

Met vriendelijke groet,

Cora Vierwind