Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Disclaimer

 

 Door gebruik te maken van deze website en de eventuele producten, bent u onderheven aan de volgende regels.

Alle informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel wij ons uiterste best doen om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, gederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Deze website biedt alle informatie, diensten en producten aan, zonder enige garanties. alle garanties of eventuele garanties, inclusief garanties waarbij een dienst of informatie over een dienst, gegarandeerd wordt door de aanbieder van de betreffende dienst, worden hierbij door deze website niet erkend. Deze website ziet derhalve af van elke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

In geen geval zal deze website aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enige directe, indirecte, incidentele, consequentere en speciale schades, of welke schades dan ook, voortkomend uit het gebruik van, of functioneren van deze website, of van iedere vorm van informatie, diensten of producten aangeboden door deze website, ook al is deze website op de hoogte gesteld van de mogelijkheid van het ontstaan van een dergelijke schade.

Als u niet tevreden bent over het functioneren van deze website of een gedeelte ervan is het uw exclusief recht geen gebruik meer te maken van deze site.

Eigen verantwoordelijkheid tot het raadplegen van de juiste instanties
Deze website raadt u aan om, voordat u op vakantie gaat, de juiste instanties te raadplegen aangaande vaccinaties, benodigde reisdocumenten, etc. Uiteraard is de getoonde informatie op deze website met de uiterste zorg verzameld en verwerkt, typefouten en het verkrijgen van foutieve informatie is echter nooit uitgesloten.

Deze website voorziet in het verkrijgen van algemene informatie en is puur en alleen bedoeld voor het opdoen van vakantieplannen en schitterende reisdoelen. Hieraan besteden wij dan ook de grootst mogelijke zorg en rekenen daarnaast op uw gezonde verstand.
Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Deze website kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Aansprakelijkheid links
Op deze website zijn diverse links naar andere (vakantie) websites opgenomen ter informatie van de bezoekers. We hebben geen enkele zeggenschap over deze andere sites en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of indirect, die ontstaat door gebruik van de op deze sites aangeboden informatie, producten of diensten.

Privacybeleid
We vinden het waarborgen van de privacy van de bezoekers van deze site uiterst belangrijk. Bij sommige onderdelen op deze site kun je persoonlijke gegevens afgeven. Alle persoonlijke gegevens die de website van je ontvangt zullen uitsluitend worden gebruikt binnen deze website, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Het doel is deze gegevens te gebruiken voor een optimale behandeling van je vragen.
We maken ook gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.
Ook kunnen er cookies worden gebruikt voor het verzamelen van statische informatie op uw pc voor en door adverteerders. Als u geen prijs stelt op deze optie, kunt u deze uitschakelen in uw browser.

Rechten van intellectuele eigendom
Deze website bevat merken en oorspronkelijke werken, zoals onder andere teksten, foto’s en slagzinnen, die beschermd zijn door diverse rechten van intellectuele eigendom, zoals bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, merk- en/of auteursrechten. Ieder gebruik dat niet uitdrukkelijk is toegelaten in de relevante wet- en regelgeving is niet toegestaan.
Worden er volgens u teksten en/of afbeeldingen gebruikt die niet toegestaan zijn, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten, dan worden die teksten/afbeeldingen direct verwijdert.

Wij wensen u een fijne en een prettige vakantie!