Home » Eten en Drinken Málaga » Restaurant Málaga » Tapas bar Meson Cortijo de Pepe – Malaga centrum

Tapas bar Cortijo de Pepe

Eten en drinken - Tapasbar Cortijo de Pepe tapas eten bij Pepe.


Tapas bar Meson Cortijo de Pepe

Tapas bar Meson Cortijo de Pepe in Malaga centrum is een Authentiek tapas bar met lekkere tapas hier proef je de typische sfeer van Andalusie. Bij Mesón Cortijo de Pepe zit je midden tussen de Málagueños. Je vind in Tapas bar Meson Cortijo de Pepe dan ook alleen een Spaanse menukaart.

Beneden is de tapasbar waar je zittend of staande aan de bar, gezellig pratend van je tapa en je drankje kunt genieten. Boven op de 1e verdieping staan een paar tafeltjes waar je plaats kunt nemen of je gaat buiten op het kleine terrasje zitten. Wat zeker in de zomer aangenamer is.

Traditionele tapas
Aan de bar liggen een grote verscheidenheid aan warme en koude typische en bekende andalusische  tapas en op de kaart staan diversen typische Andalusische huisgemaakte gerechten.


Tapas bar Cortijo de Pepe -Tapas eten bij Pepe in Malaga centrum

Speenvarken alleen voor groepen en op bestelling
Een van de specialiteiten van Cortijo de Pepe is heerlijk gegrilde speenvarken, maar dit is alleen voor groepen en op  bestelling  mogelijk.

 Cortijo de Pepe is zeker een bezoek waard het eten is er echt heerlijk, net zoals de wijn. De prijs - kwaliteit verhouding is hier dan ook zeer goed

Tapas bar Meson Cortijo de Pepe  ligt direct aan het bekende Plaza de la Merced het ligt recht tegenover de terrassen op Plaza de la Merced vlakbij de bij de taxistandplaats.

Als je van lekker eten en drinken en gezelligheid houd en dat in een authentieke tapasbar.dan is Cortijo de Pepe de juiste plaats.

 

Adres :
Plaza de la Merced 2
29012 Málaga


Openingstijden :
Maandag t/m Zondag van 12.30 uur - 16.00 uur en van 20.00 uur - nacht
Gesloten : Dinsdag

 

Tel. :

+34 952 22 40 71

 

Website :
Cortijo de Pepe

 

E-mail :
restaurantecortijodepepe@hotmail.comt


Ontdek Malaga
Ontdek Malaga - Beleef Málaga
Geniet Málaga


 

Ontdek Málaga
met een Nederlandse gids

Baja Bikes
Fietstour door Málaga

Hotels in Malaga - Trivago
Hotels in Málaga
Booking.com