Ontdek Málaga » Auto huren in Málaga


Auto huren in Málaga

Huur een huurauto op Airport Málaga - Huur een huurauto op het vliegveld in Málaga bij Sunnycars "Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos' zegt de ANWB en dat ook nog tegen de beste tarieven. Huur voordelig een auto op Malaga Airport. Boek vlug, eenvoudig en voordelig een auto op de luchthaven van Málaga. 

 

Sunny Cars is de enigste met het SGR-keurmerk

Huur een auto bij Sunny Cars dit is de enigste autoverhuurder, die ook deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden.Steeds meer toeristen die op vakantie gaan naar Málaga, huren een huurauto bij Sunny Cars soms voor een paar dagen maar vaak ook voor de gehele vakantie.

Via Sunny Cars kunt u een autohuren tegen Attractieve prijzen. Neem daarbij de heerlijke Spaanse zon, de lekkere tapas en wat blijft erover dan te zeggen

Malaga is een prachtige stad en provincie om van een heerlijke vakantie te gaan genieten voor zowel jong als oud.

 

Dit zegt de ANWB over Sunnycars:

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren doe je bij Sunnycars

Boek een huurauto bij partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

 

Bron: ANWB