Ontdek Málaga » Vakantie » Seizoenen in Malaga - De vier jaargetijden Málaga


Seizoenen in Malaga - De vier jaargetijden in Málaga

Weet je niet precies wanneer je Málaga wilt gaan bezoeken? Gelukkig is Málaga in elk seizoen te bezoeken! Toch heeft elk seizoen haar voordelen, en ook haar nadelen. Kies je voor een zonnige zomer? Of toch liever voor de herfst? Je kunt natuurlijk ook in de winter gaan voor een wintersportvakantie. Maar de lente is natuurlijk ook een prachtige tijd. OntdekMálaga heeft de mooiste activiteiten, informatie en natuurlijk de beste tips voor elk seizoen in kaart gebracht!Het voorjaar in Málaga - De lente in Málaga

Een ding is zeker in het voorjaar kunt een voordelige zonvakantie naar Málaga boeken en ook de vliegtickets als de accommodatieprijzen zijn dan laag. In de lente zijn de gemiddelde temperaturen in Malaga rond de 20 a 25 graden. Voor mij is dit de mooiste tijd van het jaar heerlijk om over de boulevard te wandelen, de bloemen beginnen weer te bloeien dit is trouwens ook de beste tijd om dolfijnen te spotten. Meer info over de lente in Málaga lees je op Voorjaar in Malaga.


Zomer in Málaga

Malaga heeft in de zomer altijd mooi weer, de temperaturen stijgen tot boven de dertig graden.De pleinen en de terrasjes zijn vol met vrolijke mensen en de ventilatoren draaien overuren. Ga s' avonds een een bezoek brengen aan een van de dakterrassen die Málaga rijk is hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en kun je van een mooie zonsondergang genieten. Zomer betekend feest in Málaga, Feria de Málaga dit traditioneel feest dat jaarlijks midden in augustus in Málaga gevierd wordt is samen met Semana Santa wel de twee grootste evenementen van de stad Málaga. En voor de dames, in Málaga is het in juli en augustus uitverkoop dus je kunt shoppen zoveel he wilt. Meer info over de zomer in Málaga lees je op Zomer in Malaga.


Najaar in Malaga - Herfst in Málaga

In het Najaar bij zo rond de 20 a 25 graden is het heerlijk toeven in de stad Málaga. Je kunt heerlijk op de fiets langs de kilometers lange boulevard fietsen of een leuke wandeling door de stad maken met een Nederlands sprekende gids. De grote zomer hitte is voorbij en je kunt heerlijk Málaga gaan ontdekken en nog belangrijker Málaga gaan beleven. Daarbij komt dat de vliegtickets en de accommodaties lekker goedkoop zijn. In de herfst maanden kun je heerlijk genieten van de prachtige herfstkleuren in de parken en de heerlijke lekkernijen zoals gepofte kastanjes. Meer info over het najaar in Málaga lees je op Herfst in Malaga.


Málaga in de Winter, Spanje

Málaga heeft buitengewoon zachte winters! Wil je in de winter Malaga bezoeken? Ontdek Málaga heeft een aantal tips voor je in kaart gebracht over de winter in Malaga! De stad Málaga heeft een heel fijn klimaat met veel zonnige dagen ook in de winter. De gemiddelde temperatuur in de wintermaanden zoals januari en februari liggen rond de 16 C.  Van deze temperaturen dromen wij in Nederland en België. Daarom is Málaga ideaal voor een wintervakantie of stedentrip, tenminste als je van de zon wilt genieten.

Meer info over Málaga in de winter lees je op Winter in Malaga.


Stedentrip of een korte vakantie naar de stad Málaga

Een vakantie naar Málaga wordt gegarandeerd een vakantie om nooit meer te vergeten.
Je kunt genieten van een echte strandvakantie. Deze heerlijke stranden van Málaga liggen allemaal op loop afstand en zijn netjes verzorgt met strandtenten (chiringuitos) waar je een heerlijk gegrilde sardientjes kunt eten. In deze plaatsen kun je bovendien winkelen tot je erbij neervalt in de winkels die elke dag tot laat in de avond geopend zijn

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
Vliegtickets Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker
Transavialogo De Jong- zonvakanties Spanje
Trivago hotel vergelijker