La Calle Bruselas Málaga

Gepubliceerd op 10 september 2018 om 07:33


La Calle Bruselas Málaga

La Calle Bruselas Málaga, op plaza La Merced in Málaga, Andalucía kun je bij een heerlijk kopje koffie of een ander drankje, van een prachtig uitzicht op Plaza de la Merced en het bronzen beeld van Málaga grootste schilder Picasso van de zon genieten.

 

Dirk de witte

Kapsalons De Witte was in de jaren tachtig en negentig een ware hype in Vlaanderen. Dirk De Witte behaalde de ene na de andere titel op nationale en internationale wedstrijden, opende meer dan 35 kapsalons en had een succesvolle academie, waar hij nieuw personeel opleidde.

Maar in 1994 vond hij het welletjes. Hij liet zijn imperium over en verkaste naar de Zuid-Spaanse stad Malaga, waar hij op de Plaza de Merced de zaak La Calle Bruselas Málaga opende.

 

La Calle Bruselas Málaga werd al gauw een bekend adres en van vaste waarde voor de toeristen in Málaga.

 

Café Bruselas aan plaza de la Merced is de hele dag geopend zodat u hier voor zowel ontbijt, lunch, tapas, koffie, maar ook om zo maar van een heerlijk drankje kunt genieten in of uit de zon

Als u van een vlugge bediening en een gezellige sfeer houdt dan is dit Café zeker een aanrader.

En natuurlijk niet vergeten u kunt hier van een heerlijk Belgisch biertje genieten, dan hier schenkt man diversen Belgische bieren uit.

 

In  Bistro Bar Bruselas treft u zowel de toerist als de Spaanse clientèle aan.

 

Adres:
Plaza de La Merced 16
29012 Malaga, Spanje
 
Tel: +34 952 60 39 48
Specialiteiten
ontbijt, lunch, koffie en dranken
 
 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars