Hard Rock Café opent haar poorten in 2019 Málaga

Gepubliceerd op 1 december 2018 om 17:00


Hard Rock Café Málaga

Hard Rock Café Málaga – ook in de stad Málaga komt eindelijk een Hard Rock Café . De Amerikaanse firma wil in 2019 aan de hippe Muelle Uno een nieuw Hard Rock Café openen wat plaats biedt aan rond de 400 personen en er zullen ongeveer 80 personeelsleden hiervoor worden aangenomen.

Hard Rock Café Málaga zal het negende van Spanje worden en het tweede Hard Rock Café aan de Costa del Sol. De andere zijn gelegen in Marbella, in Barcelona, Ibiza (inclusief een hotel), Madrid (inclusief een nieuw hotel), Mallorca, Sevilla, Tenerife (inclusief een hotel) en Valencia.

Hard Rock Málaga heeft een oppervlakte van 1.500 m2 en is gelegen in het Muelle Uno winkelcentrum op nummer 1. Vanaf het dakterras hebben de gasten een mooi uitzicht over de haven en de stad terwijl beneden ook een terras is voor de toevallige voorbijgangers.

In december zal men beginnen met het zoeken en aannemen van het personeel. Dit Café zal ongeveer 80 mensen nodig hebben.

Met de komst van HARD ROCK café Málaga aan Paseo del Muelle Uno, zullen nog veel meer zich aangetrokken voelen tot een stedentrip naar de stad Málaga


Adres:
Paseo del Muelle Uno 2
29016 Málaga, Spanje

Contact:
info@hrcmalaga.com
website: Hard Rock Cafe Málaga

 

Bron: Spanje Vandaag