Toeristenbus in Málaga - The Malaga hop-on Bus tour

Gepubliceerd op 14 juni 2018 om 20:31
Toeristenbus in Málaga - The Malaga hop-on Bus tour

Toeristenbus in Málaga - The Malaga hop-on Bus tour. Ontdek Málaga met de "Toeristenbus in Málaga - The Malaga hop-on Bus tour "  Málaga Sightseeing met een dubbeldekker. Beleef Málaga met een 24-uurs ticket voor de toeristenbus en bekijk met deze 24-uurs pas alle bezienswaardigheden van MálagaAls u een steden trip naar Málaga maakt dan wilt u veel zien en veel genieten en dan is de Toeristenbus Malaga: The Malaga hop on hop Tour een ideale oplossing u kunt veel zien in een vrij korte tijd.

Denk maar eens aan de toch stevige wandeltocht naar het kasteel 'Gibralfaro' nu stapt u bij de halte Castillo de Gibralfaro uit bezoekt het kasteel en stapt weer in naar de volgende bezienswaardigheid.

 

De meest comfortabele manier om al de bezienswaardigheden van Málaga te bezichtigen.

Geniet van een geweldig uitzicht over de stad terwijl een audiogids u de mooiste bezienswaardigheden van Málaga toont. Met uw 24-uurs ticket kunt u bij alle (gunstig gelegen) haltes in- en uitstappen, zodat u zelf uw tempo bepaald. Stap uit bij het amfiteater; Teatro Romano, een archeologische opgraving. Dit theater is sinds de derde eeuw niet meer gebruikt, de Moren gebruikten zelfs een deel van de stenen om hun vesting te bouwen; het Alcazaba. Het nabijgelegen Alcazaba biedt een mooi museum, met een prachtige tuin en een geweldig uitzicht. Bent u in de omgeving, bezoek dan Castillo de Gibralfaro voor een nog fantastischer uitzicht.