Jazz Festival Málaga

Gepubliceerd op 20 oktober 2018 om 11:08


Jazz Festival Málaga

Jazz Festival MálagaEen van de grootste evenementen in Malaga in het najaar is het jaarlijkse Malaga Jazz Festival. De editie van dit jaar is de 32e en zoals gewoonlijk doet hij een beroep op verschillende grote namen om dit jaarlijkse evenement te vieren. Deze blogpost vertelt je wat er op en tijdens het festival gebeurt.

 

Data van Malaga Jazz Festival

Het festival vindt plaats van zondag 29 oktober tot zondag 4 november . Alle concerten in het Cervantes Theater beginnen om 20.30 uur, met uitzondering van het inaugurele concert dat begint om 18.30 uur.

 

Locaties voor Malaga Jazz Festival

Het Cervantes Theater is het hoofdpodium voor de belangrijkste Malaga Jazz Festival-concerten. Zoals gebruikelijk zullen andere live muzieklocaties in de stad jazzconcerten en gerelateerde evenementen aanbieden.

 

Waar kaartjes kopen voor Malaga Jazz Festival

Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa van Cervantes Theatre of online. De hoogste prijs voor een ticket voor een jazzconcert is € 36,- en de laagste prijs is € 11.- Kortingen zijn beschikbaar als u kaartjes koopt voor meer als 4 of meer evenementen. Als u bijvoorbeeld een ticket koopt voor elk van de zes concerten, ontvangt u een korting van 25 procent. Zie de website voor meer informatie.Andere evenementen tijdens Malaga Jazz Festival

Malaga Jazz Festival bevat ook tal van andere jazz-gerelateerde evenementen rond het stadscentrum. Kijk uit voor gratis jazzconcerten op de volgende pleinen:

 

  • Plaza de Féliz Sáenz
  • Plaza de las Flores
  • Plaza del Obispo
  • Plaza Mitjana
  • Plaza del Carbón
  • Plaza de Jerónimo Cuervo (tegenover het Cervantes Theater)

 

Openluchtconcerten vinden dagelijks plaats met de eerste start om 12.30 uur in Plaza Féliz Sáenz en de laatste op Plaza de Jerónimo Cuervo om 19.00 uur, vlak voordat de jazzconcerten beginnen in het Cervantes Theater.

 

Er zijn ook concerten op de Calle Alcazabilla en in de Artsenal-kunstruimte op Muelle Uno.

 

Verschillende restaurants bieden jazzconcerten, waaronder D'platos, Asako, Café Central, Le Grand Café, Taberna El Mentidero, Terraza de la Aduana , el ZZ Pub, Balneario Baños del Carmen, Hotel La Chancla, Gran Hotel Miramar en Hotel Molina Lario.

 

Er vinden dagelijks 'middernacht-sessies' plaats in de bar beneden in het AC Malaga Palacio Hotel.

 

Jazz on the Wall is een andere geweldige plek om jazz te luisteren in Malaga.

Volledige details beschikbaar bij VVV-kantoren in de laatste week van oktober en eerste week van november.