Ontdek Málaga  » Eten en Drinken » Café / bar » Bistro café Bruselas Málaga


Bistro café Bruselas Málaga

Bistro café Bruselas Málaga - Op het terras van Bistro café Bruselas Málaga kunt u heerlijk bij een lekkere kop koffie of oranje sap met een pitufo, u weet wel zo een klein belegd broodje, van het uitzicht op Plaza de la Merced en het bronzen beeld van de grote schilder Picasso voor u van de zon genieten.Dirk de witte

Kapsalons De Witte was in de jaren tachtig en negentig een ware hype in Vlaanderen. Dirk De Witte behaalde de ene na de andere titel op nationale en internationale wedstrijden, opende meer dan 35 kapsalons en had een succesvolle academie, waar hij nieuw personeel opleidde.

Maar in 1994 vond hij het welletjes. Hij liet zijn imperium over en verkaste naar de Zuid-Spaanse stad Malaga, waar hij op de Plaza de Merced de zaak Bistro Bar Bruselas opende.

 

Bistro café Bruselas Málaga werd al gauw een bekend adres en van vaste waarde voor de toeristen in Málaga.

 

Café Bruselas aan plaza de la Merced is de hele dag geopend zodat u hier voor zowel ontbijt, lunch, tapas, koffie, maar ook om zo maar van een heerlijk drankje kunt genieten in of uit de zon

Als u van een vlugge bediening en een gezellige sfeer houdt dan is dit Café zeker een aanrader.

En natuurlijk niet vergeten u kunt hier van een heerlijk Belgisch biertje genieten, dan hier schenkt man diversen Belgische bieren uit.

In  Bistro Bar Bruselas treft u zowel de toerist als de Spaanse clientèle aan.

Café Bruselas aan plaza de la Merced
Adres:
Plaza de La Merced 16
29012 Malaga, Spanje
 
Tel: +34 952 60 39 48
Specialiteiten
ontbijt, lunch, koffie en dranken
 

Pension Bruselas

Een jaar of twee geleden is de zaak verkocht en is de heer Dirk de Witte samen met zijn dochter Lara Pension Bruselas begonnen. Direct om de hoek van Plaza Merced en het geboortehuis van Picasso in de wijk Lagunillas

Boutique Gourmet Bruselas

Op 22 december 2017 is daarbij ook nog eens Boutique Gourmet Bruselas gelijk naast het pension gekomen. Hier worden vooral Belgische en Spaanse specialiteiten verkocht en natuurlijk Belgische bieren.

Een kleine Belgische keuken vindt u aan de winkel waar u in een kleine maar gezellige tapasbar, van de typische Spaanse tapas kunt genieten, maar ook van stoofvlees en andere typische Vlaamse gerechten worden hier geserveerd.

Adres
Calle Lagunillas 32
29012 Málaga

Website: Boutique Gourmet Bruselas