Ontdek Málaga » Eten en Drinken » Café / bar » Ontbijten-in-malaga » Café Gallery Dulces Dreams


Dulces Dreams Boutique Hostel & Cafe Gallery

Ontbijten in Café Gallery Dulces Dreams - Eten en drinken In Dulces Dreams Boutique Hostel & Cafe Gallery kunt u lekker en gezond ontbijten midden in het historisch centrum van MálagaDulces Dreams Boutique Hostel & Cafe Gallery
Dit leuke en hippe Café Gallery Dulces Dreams ligt aan een gezellig pleintje ( Plaza de los Mártires Ciriaco y Paula ) niet ver van het Carmen Thyssen museum.

Café Gallery Dulces Dreams ligt midden in het historisch centrum van Málaga.

Dit Café bezit zowel een Terras voor de deur als een leuk en gezellig dakterras
Op het terrasje voor de deur kun je zowel van een lekker ontbijtje genieten als van heerlijke gezonde sapjes en yoghurt met fruit of de over heerlijke pan con tomaten. De sfeer is heel gezellig en de bediening enthousiast, hier serveren ze ook smoothies, lekkere taart en ze hebben een lekker bakje koffie. Trouwens de cheesecake is een echte aanrader.

Het Dakterras is van donderdagavond tot en met zaterdagavond vanaf 19.00 uur geopend. Dit kleine maar o, zo gezellige dakterras  kunt u fijn genieten van een cocktail of een ander drankje en weet u niet precies wat u wilt drinken probeer dan eens één van de ciders . Dit is zeker de plaats om een warme zomeravond door te brengen!

Adres: Plaza de los Mártires Ciriaco y Paula 6

29008 Málaga, Spanje

Telefoon: +34 951 35 78 69
Openingstijden:
E-mail: clientes@dulcesdreamshostel.com