Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Restaurant La Recova in Málaga

Restaurant La Recova in Málaga - La Recova restaurant in Málaga ligt midden in het centrum van Málaga en je vraagt je af of het een winkel of een restaurant is. Restaurant La Recova is zowel een winkel als restaurant. Het is een zeer goed restaurant, bij Tripadvisor krijgt het restaurant een 4,5 uit 5!“Proef en geniet van de echte Spaanse sfeer ”

Als je hier binnen stapt wordt de tijd gewoon 50 jaar terug gezet, een leuk sfeervol brocante winkeltje waar ook  een klein restaurantje in is. Hier wordt zonder overdrijven het beste en lekkerst ontbijt van Malaga geserveerd en dat in een heel leuke omgeving. Dit is een echt klein verborgen pareltje midden in het centrum van Málaga. Het is zo ouderwets dat het gewoon " Hip & Trendy" is! De Malaguenos. zeggen ontbijten doe je hier in La Recova.

Het is wel heel ongewoonlijk als je hier heerlijk zit te ontbijten in dit kleine restaurantje, achterin een klein brocante winkeltje, midden tussen de locals en je krijgt echt een heerlijk ontbijt voor een paar centen en dat met heel vriendelijke bediening!

Restaurant La Recova - Restaurants in Malaga

Adres: Pasaje Nuestra Señora de los Dolores de San Juan 5


Openingstijden: Maandag – Vrijdag. 9.30 tot 13.30 uur en 17.00 tot 20 30 uur

Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur

 

Telefoon: +34 952 21 67 94
 
website: Larecova.es
E-mail: larecova@larecova.es