Ontdek Málaga » Andalusië · Province Malaga · Malaga · Restaurants in Malaga · El Pimpi


Bodega bar El Pimpi in Malaga

El Pimpi een bijzondere bodega in Malaga - Bodega bar El Pimpi is een unieke tapas en bodega bar in Málaga, en ligt midden in het historisch hart van van de bruisende stad Malaga. Restaurant Tapas en bodega bar El Pimpi in Malaga is wel een heel bijzondere lokatie buiten hebt u prachtig zicht op Teatro Romano en het fort AlcazabaBodega-bar El Pimpi

Bodega-bar El Pimpi is een heel uniek en gelijktijdig ook de oudste bodega van Malaga. Bij El Pimpi kunt u heerlijk op het terras van de lange zomer avonden genieten met een mooi uitzicht op het verlichte Teatro Romano en het fort Alcazaba waarbij u lekker bij een drankje en een tapa van dit uitzicht kunt genieten!

El Pimpi is misschien wel de meest bekende en beroemdste tapasbar van de stad Málaga.

Bodega-bar El Pimpi is een leuke bar midden in het historisch centrum van Málaga, als u binnen komt ziet u gelijk de vele foto’s van beroemdheden die deze bar een bezoek gebracht hebben

Op de vele houten wijnvaten ziet u de handtekeningen van beroemdheden als: De dochter van Picasso’s, Paloma, Tony Blair, de vroegere koning van Spanje Juan Carlos, de tennisser Rafael Nadal en Antonio Banderas, die in Bodega-bar El Pimpi een leuk bedrag aan aandelen heeft gekocht.

De blauwe bloempotten aan de verschillende wanden met de daarin de typische garanium en de vele andere planten, waarbij u het gevoel krijgt in een typische Andalusische patio terecht bent gekomen.

Aan de overzijde van El Pimpi is een tweede vestiging en die heet. "El Pimpi Marinero". In El Pimpi Marinero kunt u van overheerlijke vis specialiteiten genieten.

 

De naam El Pimpi zal afgeleid zijn van de Engelse term " pimp " ( in het Spaans proxeneta ), in verwijzing naar het karakter van dat beroep dat vroeger de buitenlandse zeelieden die aankwamen in de haven naar de plaatsen bracht waar ze de prostituees konden vinden.

 

In El Pimpi heerst een typische sfeer die men eigenlijk alleen in Andalusie kent.


Adres
Calle Granada, 62, 2015 Málaga - +34 952 22 89 90.

Openigstijden
Maandag t/m Zondag 10.00 - 03.00 uur

Website