Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Home » José Carlos Garcia Restaurante - Malaga


Restaurant José Carlos Garcia - Málaga

Restaurant Málaga - Restaurant José Carlos Garcia heeft een prachtige ligging aan de Puerto Malaga, met terras. Tijdens je diner heb je prachtig uitzicht over de haven en de boten die in de haven liggen of aan komen varen. José Carlos Garcia Restaurante  1*

O.k het is niet het goedkoopste restaurant van Málaga, maar wil jezelf eens een keer verwennen of bij een andere leuke gelegenheid, dan is dit echt een aanrader.

Als je, je een avond culinair wilt laten verwennen is dit the place to be in Malaga.
Restaurant José Carlos Garcia heeft een prachtige ligging aan de Puerto Malaga, met terras. Tijdens je diner heb je prachtig uitzicht over de haven en de boten die in de haven liggen of aan komen varen.

Het is een kleinschalig restaurant met veel aandacht voor het eten en strak minimalistisch interieur, Hier wordt gekookt met verse producten, elk gerecht wordt met aandacht bereid, verfijnde en tong strelende smaakcombinaties. De service is perfect en zeer persoonlijk alles wordt gepresenteerd in het nouvelle cuisine stijl José Carlos Garcia Restaurante is een aanrader voor mensen die van bourgondisch genieten houden.

Adres :

pl. de la Capilla, Muelle Uno, 29001 Málaga


Telefoon :

+34952003588


E-mail :

jcg@restaurantejcg.com


Website :

José Carlos Garcia Restaurante